ΚΑΒΑΛΑ

Γιώργος Γραμμένος | Κάποιοι διαφωνούν με την πρόταση της κ. Ιωσηφίδου για το πάρκινγκ “Ροδόπη”

Σε δηλώσεις στο Radio ENA προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 21 Μαϊου ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ανάσα για τον Δήμο” και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Πάρκινγκ “Ροδόπη” ο κ. Γραμμένος επισήμανε για ακόμα μία φορά πως θα πρέπει να υλοποιηθεί η πρόταση της κ. Ιωσηφίδου, ενώ έκανε την πρόβλεψη πως το φετινό καλοκαίρι δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το άνοιγμα του Πάρκινγκ λόγω των τρεχουσών δικαστικών εξελίξεων.

Μάλιστα σε ερώτηση γιατί δεν προχωρά η πρόταση της κ.α Ιωσηφίδου στην εφαρμογή της, θα πρέπει να πάρει την έγκριση από τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων ενώ κάποιοι φαίνεται ότι διαφωνούν αφήνοντας αιχμές σε άλλους δημοτικούς συμβούλους. Πάντως θα μπορούσε να γίνει κάποια εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να συζητηθεί άμεσα το θέμα και να έχουμε έστω και το προσωρινό άνοιγμα του πάρκινγκ γιατί τα παράπονα από τους εργαζόμενους σε αυτό είναι τεράστια 

“Εάν ήμουν στην θέση του Δημάρχου θα έβαζα λουλούδια και θα έκανα επέκταση του Δημοτικού Κήπου για να καλλωπίσω τον χώρο που είναι τώρα άδειος” κατέληξε ο κ. Γραμμένος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version