ΕΒΡΟΣ

Βγαίνουν το Σαββατοκύριακο τα τρακτέρ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες του νοτίου Έβρου μετά τις αποφάσεις που έλαβαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της περιοχής.

Οι αγρότες το απόγευμα του Σαββάτου θα μπουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς του Έβρου ενάντια στα μέτρα της συγκυβέρνησης για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και για το φορολογικό.

Όπως ενημερώνει ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: «Ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας είναι έτοιμος για μια ακόμη φορά με την δυναμική του παρουσία να στείλει ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα ότι εδώ υπάρχουν και ζουν άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια, και που ξέρουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Τα τρακτέρ το Σάββατο 7 Μαΐου θα ξεκινήσουν από το Τυχερό και τον Πέπλο στις 4:00 μ.μ. για τις Φέρες και από εκεί στις 5:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όπου θα γίνει συνάντηση με τα τρακτέρ του μπλόκου του αεροδρομίου.

Στις 7:00 μ.μ. θα γίνει είσοδος των τρακτέρ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τελικό προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή:Alexandroupoli Online

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version