Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Κελέτσης για Αυγενάκη και αγρότες στην Αλεξανδρούπολη | «Δεν ματαίωσε καμία συνάντηση ο υπουργός»

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης έδωσε διευκρινήσεις για το συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με τους αγρότες, διαψεύδοντας ότι υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους των μπλόκων στην πόλη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ανέφερε ότι ο κ. Αυγενάκης είχε προσκληθεί στην Κομοτηνή από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τοψίδη, στο περιθώριο της συνάντησης του πρωθυπουργού με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας, την περασμένη εβδομάδα.

Στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε μεγάλη συνάντηση με εκπροσώπους όλων των αγροτικών φορέων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες. Ξεκίνησε στις 15:30 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 19:00.

«Άλλη συνάντηση δεν υπήρχε στο πρόγραμμα»

«Στην Αλεξανδρούπολη είχαμε κανονίσει λίγο πριν την πτήση,  να πάει ο Υπουργός να ξεκουραστεί. Και ταυτόχρονα να δει τους ελαιοπαραγωγούς που είχαν καμένες ελιές για να του πουν  μια εκκρεμότητα που υπήρχε σχετικά με τη μη καταβολή αποζημίωσης για τις ελιές. Άλλη συνάντηση δεν υπήρχε στο πρόγραμμα. Οι αγρότες της περιοχής το έμαθαν και αυτοργανωθήκαν και με τρακτέρ πήγαν έξω από το ξενοδοχείο» ανέφερε σχετικά ο κ. Κελέτσης.

Επειδή όμως η συνάντηση με τους αγρότες στη Κομοτηνή ήταν πολύωρη και θα έχανε την πτήση για Αθήνα ο υπουργός, αποφασίστηκε να δει τελικά τους εκπροσώπους ελαιοπαραγωγών σε μια μικρή αίθουσα του αεροδρομίου, όπως και έγινε.

«Δεν ματαίωσε όμως καμία συνάντηση ο υπουργός με τους αγρότες στην Αλεξανδρούπολη», πρόσθεσε o Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Πιστεύουμε σε θετική εξέλιξη στη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό»

Σχετικά με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων ο κ. Κελέτσης τόνισε: «Πιστεύουμε σε μια θετική εξέλιξη στη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό. Υποστηρίζουμε τον διάλογο. Ο κ. Μητσοτάκης θα τους ξεκαθαρίσει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση».

ethnos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Βραβείο στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου

Βραβείο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Μικροβιακής Αντοχής “GRIPP – SNF”, απονεμήθηκε στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, υπό την Διεύθυνση της Καθηγήτριας Χειρουργικής ΔΠΘ Ελένης Ευφραιμίδου.

Η εν λόγω βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσω του προγράμματος «GRIPP – SNF» το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πανελλήνιο Πρόγραμμα για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής και υλοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία.

Θερμά Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια, στην Προϊσταμένη, στο σύνολο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της Α΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινική καθώς και στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης που ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο γνώσεων, μα πάνω από όλα της Ανθρωπιάς και του ζήλου που διακατέχει το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου.

evros-news.gr

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Σε Βουλγαρία και Τουρκία κάνουν ψώνια οι Ελλήνες

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στην ελληνική αγορά είναι πράγματι σημαντική και επιφέρει αλλαγές στις αγοραστικές τους συνήθειες.

Η αναζήτηση πιο οικονομικών επιλογών είναι φυσική αντίδραση σε τέτοιες συνθήκες. Η διαφυγή στις γειτονικές χώρες για τις αγορές μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για πολλούς, καθώς η Βουλγαρία και η Τουρκία μπορεί να προσφέρουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές λόγω διαφορών στο κόστος ζωής και των διαφορετικών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Άγριος καυγάς στο Διδυμότειχο οδήγησε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι έναν 32χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε 35χρονο, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια συνομήλικό του στο Διδυμότειχο, μετά από συμπλοκή που είχαν. Το θύμα νοσηλεύεται χειρουργημένος σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δράστης κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ορεστιάδας.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en