ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Παππάς: Όχι σε «κούφια» ψηφίσματα δίχως κινητοποιήσεις

Την αντίθεσή του με την έκδοση νέου ψηφίσματος δίχως να συνοδεύεται από την ανάλογη μορφή κινητοποιήσεων, σε απάντηση της ποταπής συμπεριφοράς που επιδεικνύει η Κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ, εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς, στη συνάντηση που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης», στην τοποθέτησή του επί της έκδοσης του ψηφίσματος ανέφερε τα εξής:

«Είχαμε πει στο συλλαλητήριο ότι θα δεχτούμε οποιαδήποτε συζήτηση – διαπραγμάτευση γινόταν μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρείας και της τοπικής κοινωνίας. Αυτό δεν έγινε και τα ιστορικά στοιχεία που παρατέθηκαν προηγουμένως το αποδεικνύουν  κι όχι μόνο αυτό: όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, λειτουργούν τα γραφεία της Γραβούνας και της Καβάλας. Επομένως μιλάμε για μια εντελώς πρωτόγνωρη διαδικασία όπου μιλάει ο ένας κι ο άλλος απλά… παρακολουθεί!

Δεν εγκρίνω το ψήφισμα διότι αν κάνουμε αγώνα για τον ΤΑΡ, πρέπει να είναι αγώνας μέσα από κινητοποιήσεις οι οποίες θα φέρουν αποτέλεσμα. Σε αυτά τα ψηφίσματα, όσες παραγράφους κι αν προσθέσουμε δε θα δώσουν καμία δυναμική. Αυτή η σύσκεψη πρέπει να έχει ένα αποτέλεσμα: το πότε θα γίνει η επόμενη αγωνιστική μας κινητοποίηση διότι έχουμε μια ποταπή αντιμετώπιση από τους εκπροσώπους της εταιρείας. Μέσα από τις ημερίδες δε βγαίνει τίποτε. Απλά χάνεται χρόνος, κάποιοι σχεδιάζουν κι εμείς νομίζουμε ότι με τέτοια ψηφίσματα θα λύσουμε το θέμα.

Αφού κάνουμε αγωνιστική κινητοποίηση τότε ναι, να εκδώσουμε ψήφισμα και μάλιστα πιο αιχμηρό από αυτό που προτείνεται, το οποίο ν’ αναφέρει ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αποφασίζουν άλλοι, παρά μόνο οι κάτοικοι αυτού του τόπου».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version