ΚΑΒΑΛΑ

Αχιλλέας Νικολαϊδης | Εντάχθηκε η Καστοριά και τα Γιάννενα στις εκδηλώσεις του Υπουργείου και όχι οι Φίλιπποι!

Σε δηλώσεις σχετικά με τον αποκλεισμό των μνημείων του Δήμου Καβάλας από τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει το Υπουργείο Πολιτισμού από τις πολιτιστικές διαδρομές “Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου” και “Πολιτιστική Εγνατία Οδός” προχώρησε το μέλος της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Αχιλλέας Νικολαϊδης στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι ημέρα πένθους για τους Φιλίππους η σημερινή μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς του Υπουργείου Πολιτισμού ενώ άσκησε κριτική προς την διοίκηση του δήμου ότι όσες φορές συναντήθηκε με την Υπουργό κ. Λίνα Μενδώνη ο Δήμαρχος Καβάλας προφανώς δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ενώ εξέφρασε την απορία πως γίνεται να έχουν ενταχθεί στις εκδηλώσεις η Καστοριά και τα Γιάννενα και να μένει έξω η Καβάλα όπου πέρασε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος!

Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η διοίκηση του Δήμου δεν φαίνεται να στοχεύει στην ανάπτυξη του πολιτισμού ενώ σχολίασε πως το μόνο που κάνει είναι Cosmopolis σε…. αυλές.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Νικολαϊδη https://www.enanews.gr/uploads/2021/05/ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.mp3?_=1

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version