ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτές είναι οι 4 «μαγικές» βιταμίνες που θα δώσουν δύναμη στα μαλλιά σας

Υπάρχουν 4 συμπληρώματα διατροφής που σταματάνε την τριχόπτωση σύμφωνα με τους ειδικούς, οι όποιοι λένε ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε κάθε μέρα. Αυτά τα θαυματουργά συμπληρώματα μπορούν να μας χαρίσουν υγιή και δυνατά μαλλιά.

Αν παλεύεις και εσύ με την αραίωση των μαλλιών, και έχεις δοκιμάσει κάθε προϊόν που κυκλοφορεί για την καταπολέμηση του προβλήματος – από σαμπουάν πύκνωσης μέχρι απολεπιστικά για το τριχωτό της κεφαλής και λάδια για τα μαλλιά-, αλλά δεν βλέπεις αποτέλεσμα, σου έχουμε καλά νέα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου παίζουν ρόλο στην υγεία τους, τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει ο οργανισμός σου καθημερινά είναι εξίσου σημαντικά.

Ακόμα και αν από τη διατροφή σου λείπει μια συγκεκριμένη βιταμίνη ή μέταλλο, τα συμπληρώματα αποτελούν μια εξαιρετική λύση.

Ανακαλύψαμε τα καλύτερα συμπληρώματα που προάγουν πιο πυκνές, γεμάτες μπούκλες, και έχουμε στην διάθεση μας τέσσερις επιλογές που μπορείς να λαμβάνεις καθημερινά αν θέλεις να βάλεις τέλος στην τριχόπτωση μια για πάντα.

1. Βιοτίνη

Οι ειδικοί σε θέματα υγείας και ομορφιάς συμφωνούν ότι ένα από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη των μαλλιών είναι η βιταμίνη Β7, γνωστή και ως βιοτίνη. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αυτή η βιταμίνη μπορεί να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών είναι το γεγονός ότι βελτιώνει την κυκλοφορία μέσα στο τριχωτό της κεφαλής , η οποία βοηθά τη θρέψη στην περιοχή.

Αυτή η υδατοδιαλυτή βιταμίνη βοηθά στην ενίσχυση της πρωτεϊνικής δομής των μαλλιών, βοηθώντας το σώμα να επεξεργάζεται τα αμινοξέα πιο αποτελεσματικά, ενώ μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στην παραγωγή κερατίνης, η οποία είναι μια ζωτικής σημασίας πρωτεΐνη για τη δύναμη των μαλλιών.

Αυτή η βιταμίνη δεν βοηθά μόνο στην πρόληψη και την αναστροφή της τριχόπτωσης, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών και να τα κάνει πιο δυνατά από ποτέ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version