Εμπορία Τροφίμων - Ποτών

Ατλαμάζογλου Αλλαντικά

Πόλη: Καβάλα

Περιοχή:  Καβάλα

Διεύθυνση: Νέα Καρβάλη

Τηλέφωνο: 2510316040 6971869768

E-mail: info@atlamazoglou.gr

Web: www.atlamazoglou.gr

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή
09:00-13:00 & 17:00-20:00

 

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Η εταιρεία Ατλαμάζογλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, 100% Ελληνική, με έδρα την Νέα Καρβάλη Καβάλας και δραστηριοποιείται στον κλάδο των αλλαντικών απο το 2017. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης  παράγονται τα προιόντα της, συνδέοντας τις συνταγές και τις παραδοσιακές μεθόδους του παππού της οικογένειας με την χρήση των σύγχρωνων μηχανημάτων. Οι ρίζες της οικογένειας βρίσκονται στην Καρβάλη της Καππαδοκίας στην Μικρά Ασία. 

Με την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1924 οι πρόγονοι μας ήρθαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Νέα Καρβάλη, ένα χωριό του Νομού Καβάλας που απεχει περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη. Με την εγκατάστασή τους στην νέα πατρίδα, ασχολήθηκαν συστηματικά με την εκτροφή βοωειδών έως το 1985. Ο Ανεστης Ατλαμάζογλου είναι ο παππούς της οικογένειας που παρείχε στις  επόμενες γενιές τα κατάλληλα εφόδια ώστε να  ξεκίνησουν  να δραστηριοποιούνται  στον κλάδο των αλλαντικών.

Σήμερα η εταιρεία μας, σεβόμενη τον καταναλωτή, ακολουθεί  τους διεθνείς όρους υγιεινής και διαθέτει τα εξαιρετικής ποιότητας προιόντα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα

  • Όλα τα προϊόντα παράγονται από νωπά κρέατα αρίστης ποιότητας σε μικρές και επαναλαμβανόμενες ποσότητες.
  • Η μέθοδος της ψυχρής επεξεργασίας που χρησιμοποιείται απαιτεί μεγαλύτερη χρονική διάρκεια για την φυσική ωρίμανση των προιόντων.
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κρέας, μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά, όλα αγνά χωρίς προσθήκες χρωστικών, βελτιωτικών ή συντηρητικών ουσιών.

Για τον παστουρμά χρησιμοποιείται ένα μείγμα μπαχαρικών με το  παραδοσιακό ονομα τσιμένι.

  • Η διάρκεια ζωής των προϊόντων είναι σύντομη, λόγω των υλικών επεξεργασίας τους, δηλαδή για τα βόεια είναι 3 μήνες και για τα χοιρινά 4 μήνες.

Επισημαίνουμε παρακάτω το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας!

Ο παστουρμάς Ατλαμάζογλου, λόγω της επεξεργασίας του αλλά και της ιδιαίτερης συνταγής για το τσιμένι, δεν αφήνει στο σώμα καμία βαριά και δυσάρεστη μυρωδιά, μετά την κατανάλωση του!

 

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version