ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Εμπρηστική επίθεση σε Ι.Χ. του Γιώργου Καλαντζή

Σύμφωνα με επβεβαιωμένες πληροφορίες απο την Α.Δ. Καβάλας εμπρηστική επίθεση δέχτηκε Ι.Χ. ιδιοκτησίας του πρώην βουλευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή στο σπίτι του επί της οδού 25ης Μαρτίου 16 στον Άγιο Λουκά Καβάλας. Η επίθεση έγινε τα ξημερωματα της Δευτέρας από αγνώστους ενώ αναμένεται δελτίο τύπου της Αστυνομίας. Το Ι.Χ. τύπου Jeep του Γιώργου Καλαντζή ήταν παρακρισμένο ακριβώς απέναντι από την οικία του και δίπλα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Λουκά και ήδη έχει μεταφερθεί από τις Αρχές ωστόσο τα υπολείματα μεταλλικών εξαρτημάτων και οι στάχτες στο σημείο προδίδουν την εμπρηστική επίθεση. Οι περίοικοι εμφανίζονται να μην γνωρίζουν τι συνέβη ενώ κάποιοι άκουσαν θόρυβο αλλά φοβήθηκαν να βγουν να δουν. Τόσο η πλευρά Καλαντζή όσο και ο διοικητής της Α.Δ. αρνήθηκαν να τοποθετηθούν με το δεύτερο να παραπέμπει σε δελτίο τύπου που θα εκδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Απριλίου 2014 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι στο πίσω δεξί μέρος ενός αυτοκινήτου τζιπ, το οποίο ανήκει στην Θεοδώρα Καλαντζή, σύζυγο του βουλευτή Καβάλας και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή.

Αυτό άλλωστε είναι το δεύτερο κρούσμα εμπρηστικής επίθεσης σε αυτοκίνητο στελέχους της ΝΔ μέσα σε λίγες ημέρες καθώς το Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 εμπρηστική επίθεση είχε δεχθεί και το βουλευτικό αυτοκίνητο του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη  όταν δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο στη Δροσιά ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε εταιρεία leasing και χρησιμοποείται από βουλευτή της Ροδόπης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version