ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απεβίωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυδίας Γιάννης Συγγιρίδης

Σε ηλικία 50 ετών απεβίωσε σήμερα το πρωί, ο παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Λυδίας και του Ηρακλή Καβάλας, Γιάννης Συγγιρίδης χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε στη Γ` Εθνική με τον Ηρακλή Καβάλας, τη δεκαετία του `80. Ηταν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Λυδίας και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Ποντιακό τραγούδι. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 5, στη Λυδία.
Για το χαμό του Γ. Συγγιρίδη το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, συνελθόν εκτάκτως, μετά την από 18η Μαρτίου 2014 κατεπείγουσα πρόσκληση της προέδρου και αφού ενημερώθηκε περί του θανάτου του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας Ιωάννη Συγγιρίδη, λαμβάνοντας υπόψη την προσφορά του ως αιρετού για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της κοινότητας Λυδίας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καβάλας και αναγνωρίζοντας το ήθος και την αγάπη του εκλιπόντος για τον τόπο του και τους κατοίκους του, αποφασίζει: – Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία και στην ταφή. – Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. – Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος. – Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο της Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version