Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: Παρουσίαση υποψηφίων ΔΕ Φιλίππων

Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος με την παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ καλοσωρίζει τα νέα μέλη:

Αγγελίδης Παναγιώτης

Ιδιωτικός υπάλληλος

Πρόεδρος Κοινότητας Λυδίας

Ο Παναγιώτης Αγγελίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Λυδίας. Ασχολείται χρόνια με την πολιτική και την Αυτοδιοίκηση ως στέλεχος της ΝΔ.

 

Ανθόπουλος Παναγιώτης

Διοικητικός υπάλληλος Νοσοκομείου Καβάλας

Γεννήθηκα το 1967 στην Καβάλα. Είμαι γιός του Γεωργίου Ανθόπουλου και της Ανατολής Ανθοπούλου. Φοίτησα στο Δημοτικό σχολείο Κρυονερίου και στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1Ο ΕΠΑΛ  Καβάλας.

Είμαι κάτοχος πτυχίου της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και συγκεκριμένα του προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» με βαθμό Άριστα. Είμαι έγγαμος με την Ιωάννα Δηλγεράκη και μόνιμος κάτοικος στον τόπο καταγωγής μου,  στο Κρυονέρι Καβάλας. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα επί σειρά ετών στον τομέα της Αγροτικής Παραγωγής, ως κάτοχος αγροτικής εκμετάλλευσης.

Είμαι δημόσιος υπάλληλος του οικονομικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Από το 2014-2016 διετέλεσα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Ο.Ε.Β. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ενώ από το 2009-2014 διετέλεσα Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του συγκεκριμένου Οργανισμού.

Επίσης, το 2004-2012 διετέλεσα άλλοτε μέλος και άλλοτε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ζυγού. Στα ενδιαφέροντά μου, συγκαταλέγεται η δραστηριοποίησή μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Νομού Καβάλας, συμμετέχοντας ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

 

Αντωνιάδης Σάββας

Συνταξιούχος πρώην ΕΛΠΑ Οδική Βοήθεια

Γεννήθηκα στο Βουνοχώρι Καβάλας το 1957 και μένω στην Καβάλα. Φοίτησα στην Τεχνική Σχολή ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και αποφοίτησα με την ειδικότητα του Μηχανικού Αυτοκινήτων και εργάστηκα μέχρι τη συνταξιοδότησή μου στην ΕΛΠΑ – ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. Διετέλεσα Πρόεδρος των ποδοσφαιρικών σωματείων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Βουνοχωρίου και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Φιλίππων, ενώ τώρα είμαι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνοχωρίου.

 

Αποστολακάκης Αναστάσιος

Στρατιωτικός

Γεννήθηκα το 1981 και διαμένω στο Πολύστυλο. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Διάλλιου, κομμώτρια, και έχω δύο παιδιά. Είμαι Πρόεδρος της τοπικής ομάδας “ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ”.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσιμα: Σταθερά υψηλές οι τιμές στην αγορά – “Σανίδα” σωτηρίας οι πιθανές επιδοτήσεις

Τα καύσιμα κίνησης εξακολουθούν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα με την απλή αμόλυβδη να πωλείται στα 2,040 ευρώ το λίτρο (μέση πανελλαδική τιμή) και το πετρέλαιο κίνησης στα 1,853 ενώ το Brent καταγράφει μικρές, ωστόσο απότομες αυξομειώσεις, καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν τις ανησυχίες για τη ζήτηση που προέρχονται από μια αβέβαιη οικονομική προοπτική έναντι των προσδοκιών για πιο περιορισμένη προσφορά για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Την Τρίτη το απόγευμα, το πετρέλαιο διαπραγματευόταν στα 93,80 δολάρια το βαρέλι και παρά τις προβλέψεις των διεθνών οίκων, όπως εκείνη της JP Morgan ότι το Brent θα μπορούσε να κινηθεί προς τα 150 δολάρια το βαρέλι μέχρι το 2026, το ισχυρότερο δολάριο και η πολιτική των κεντρικών τραπεζών κρατούν υπό πίεση τα προϊόντα διύλισης.

Οι κορυφαίες κεντρικές τράπεζες του κόσμου, η Fed και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επανέλαβαν τις τελευταίες ημέρες τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν τον πληθωρισμό, σηματοδοτώντας ότι η αυστηρή νομισματική πολιτική μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως. Τα υψηλότερα επιτόκια επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη, γεγονός που περιορίζει τη ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση συμπιέζει τις τιμές. Ομοίως, ως το κύριο νόμισμα που χρησιμοποιείται για την τιμολόγηση του πετρελαίου, ένα ισχυρότερο δολάριο συνήθως επιβαρύνει τη ζήτηση πετρελαίου καθώς γίνεται πιο ακριβό για τους εισαγωγείς σε σχέση με το τοπικό τους νόμισμα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Aύξηση θετικότητας, εισαγωγών και διασωληνώσεων

Τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη γρίπη και τον κορονοϊό της τελευταίας εβδομάδας ανακοίνωσε, σήμερα Πέμπτη ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όπως προκύπτει από την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ

Συνοπτικά την εβδομάδα 38/2023:

Γριπώδεις συνδρομές (ανεξαρτήτως παθογόνου)

  • παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα

Ιός SARS-CoV2 – λοίμωξη COVID-19

  • Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα
  • Ο αριθμός των εισαγωγών για COVID-19 (n=869) παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αύξηση 30% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ θα αφήσουν τον Δήμο Καβάλας χωρίς νερό και θα φέρουν αυξήσεις!»

Η διοίκηση του Δήμου λέει ΨΕΜΑΤΑ, ότι:

  • δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ.
  • υπάρχει ελπίδα το Υπουργείο Εσωτερικών να πληρώσει τις οφειλές των ΔΕΥΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι:

  • αν δεν πληρώσουν Μουριάδης-Χρόνης το ρεύμα, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ!
  • το Υπουργείο Εσωτερικών έχει διαμηνύσει πως δε θα καλύψει τις οφειλές των ΔΕΥΑ.

Άλλες ΔΕΥΑ της χώρας (π.χ. ΔΕΥΑ Νέστου) έχουν κάνει ρυθμίσεις για τις οφειλές τους και δεν κινδυνεύουν!

Η ΔΕΥΑ Καβάλας όχι!

Δήμαρχε και Πρόεδρε της ΔΕΥΑΚ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ:

Πώς και από πού θα πληρώσετε την οφειλή των 4 εκατομμυρίων ευρώ της ΔΕΥΑΚ για το ρεύμα;

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!

Μία δεύτερη θητεία Μουριάδη – Χρόνη στη διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ:

  • θα φέρει αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού!
  • δε θα μπορεί να πληρώσει τη μισθοδοσία των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΚ!

 

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: