ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανυφαντάκης: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια…»

Iκανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών παρουσιάστηκε παρά την ήττα στο Παραλίμνι, με δηλώσεις του, ο τεχνικός του Α.Ο.Καβάλα, Κώστας Ανυφαντάκης που μεταξύ των άλλων είπε: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε. Να πάμε την Τρίτη στην προπόνηση, να αναλύσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε και να κερδίσουμε την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  γιατί χειροκρότησε τα παιδιά παρά την ήττα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ήταν πραγματικά πολύ σπουδαίο αυτό που έκαναν και τους ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω να πω, ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.  Εχουμε τις αδυναμίες μας αλλά στηρίζουμε πάρα πολύ τα παιδιά και προχωράμε».

Δημητρίου: «Η Καβάλα είναι… Καβάλα»!

Με δηλώσεις του ο τεχνικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου τοποθετήθηκε για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Καβάλας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:

«Η Καβάλα είναι… Καβάλα. Όταν παίζεις απέναντι της σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δώσει ότι καλύτερο έχεις. Είναι το βαρύ όνομα. Δεν μπορώ να πω πως ήμασταν σε πολύ καλή ημέρα, ωστόσο είχαμε μία υπεροχή σήμερα. Είχαμε καλύτερες στιγμές στην επίθεση, περισσότερες φάσεις, δεν κινδυνέψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, δεν πανικοβληθήκαμε και με ηρεμία και οργάνωση ήρθε το 2-0. Βοήθησαν και οι αλλαγές και όλα καλά. Ανεβαίνει η ψυχολογία μας πλέον και ως εκεί. Θετικό ότι έχουμε κάνει το δύο στα δύο, ξέρω τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά και ακόμη κάποιοι δεν έχουν φτάσει εκεί που μπορούν. Χαμηλοί τόνοι και χαμηλά τη μπάλα. Πλέον έχουμε το ματς με το Σκούταρι, είναι ντέρμπι γοήτρου κυρίως, να κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος και το δικαιούται, όποιος και αν είναι αυτός. Δεν χρειάζονται λόγια και προσδοκίες, είναι όλοι φίλοι και τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version