Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Ανυφαντάκης: « Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Οι δυο προπονητές συμφώνησαν ότι η νίκη του ΑΟΚ ήταν δίκαιη στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα ντέρμπι στο «Ανθή Καραγιάννη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ(προπονητής ΑΟΚ): «  Εύχομαι τον Παύλο Δημητρίου τα καλύτερα. Είναι ένας κύριος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.   Μένω στα δικά του λόγια,  με τη νίκη μας να είναι δίκαιη.  Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι νέα παιδιά και παίζανε σήμερα ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, όσον αφορά τους στόχους του πρωταθλήματος. Ηταν επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο στήριξη από τον κόσμο.  Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Για μας ο δρόμος είναι ανηφορικός.  Θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Θέλαμε να έχουμε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις αλλά τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και κατακτήσανε δίκαια τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλες φορές.  Αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα ήμασταν εκτός πρωταθλήματος.  Αυτή η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ δουλειά με αυτά τα παιδιά. Αν υπάρχει μια περίπτωση μεταγραφική που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας δώσει πράγματα, θα κινηθούμε».

ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(προπονητής Απόλλων Παραλιμνίου): « Ηταν ένα σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο.  Ο ΑΟΚ μπήκε στο ματς πολύ καλύτερα από τον Απόλλωνα.  Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος με τους ποδοσφαιριστές του να πηγαίνουν πρώτοι στη μπάλα και να έχουν δημιουργήσουν κάποιες καταστάσεις όχι όμως τόσο επικίνδυνες. Στο β` μέρος λόγο βελτιωθήκαμε, λίγο αλλάξανε τα πράγματα.  Μπορώ να πω ότι μέχρι ενός σημείου ισορροπήσαμε το παιχνίδι και διεκδικήσαμε κάτι, μήπως και μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε κάποιες περιπτώσεις καλές με τον Μουτεσίδη ο οποίος δεν ήταν αποφασιστικός και δεν τελείωνε τις φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.  Δικαιούταν τη νίκη η Καβάλα ακριβώς γιατί την ήθελε περισσότερο από μας.  Συγχαρητήρια στον Κώστα για την ομάδα που έχει φτιάξει. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται και είναι τελείως διαφορετική  της Καβάλας η ομάδα από τον Α` γύρο.  Εύχομαι εις ανώτερα. Ξέρουμε ποια είναι η Καβάλα. Εύχομαι να βρει το δρόμο της και να γυρίσει εκεί που ανήκει.  Εμείς ενδιαφερόμαστε για την πρώτη θέση. Τα παιδιά που έχουν την ομάδα θέλουν να διεκδικήσουμε την άνοδο. Σήμερα έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Δεν ήμασταν αυτό που ήθελε το παιχνίδι. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Ο ΑΟΚ φάνηκε περισσότερο έτοιμος.  Είχε περισσότερο πιστεύω.  Στο χώρο του κέντρου κάνανε οι παίκτες μου πάρα πολλά λάθη».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟΚ για το νταμπλ και την άνοδο στην SL2

Με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαμπανίδης στα μέσα του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι πανηγύρισαν τόσο το νταμπλ όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Τα μετάλλια του Πετρούνια στα ευρωπαϊκά

  • 2011 Βερολίνο Χάλκινο
  • 2015 Μονπελιέ Χρυσό
  • 2016 Βέρνη Χρυσό
  • 2017 Κλουζ-Ναπόκα Χρυσό
  • 2018 Γλασκώβη Χρυσό
  • 2021 Βασιλεία Χρυσό
  • 2022 Μόναχο Χρυσό
  • 2023 Αττάλεια Χάλκινο

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ Τάεκβοντο Καβάλας: Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia

Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia
Η εξαιρετική αθλήτρια Λαζάρου Σοφία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους  Διεθνείς αγώνες Τάεκβοντο 15th Hereya Open, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στην πόλη της Σόφιας.
 Η Σοφία, αντιπροσωπεύοντας την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 1100 αθλητών από 12 χώρες των Βαλκανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε καθ’ όλη τη διάρκεια τών αγώνων ωστόσο η αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τον τελικό μετά από δύο αγώνες αποτελεί  ξεκάθαρη απόδειξη του αθλητικού της πνεύματος και αφοσίωσης στο άθλημα.
Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επίδοση της Σοφίας και της ομάδας τονίζοντας την αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν παρά τις δυσκολίες.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en