Quantcast
Connect with us

MEDIA

Ήλιος | Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Ant1 που “γυρίστηκε” στην Καβάλα

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το σήριαλ – Αναλυτικά οι χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν – Μια γυναίκα, ένας έρωτας και ένας φόνος

Μία γυναίκα που επιστρέφει. Ένας έρωτας που ζωντανεύει ξανά. Ένας φόνος. Ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος;

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας δραματικής σειράς του Ant1, «Ήλιος».

Ο «Ήλιος» έρχεται να φωτίσει την αλήθεια και να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το οποίο πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21.001.

Η σειρά θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται στις 20.00.

Η πλοκή

Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια.

Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε.

Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ’ το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».

Τα ερωτήματα

Ποιος θέλει να ενοχοποιήσει την Λήδα για τον φόνο του φίλου της και γιατί; Τι είναι αυτό που ήξερε ο δολοφονημένος άντρας και γι’ αυτό έπρεπε να σωπάσει για πάντα; Τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της αδελφής της, 18 χρόνια πριν; Πώς αντιδρά ο Πέτρος όταν συνειδητοποιεί ότι όλα όσα ήξερε για τη μητέρα του ήταν ψέματα;

Οι χαρακτήρες

ΛΗΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ)

 Ευαίσθητη αλλά δυνατή, θαρραλέα, βαθιά συναισθηματική, έξυπνη, δυναμική, όμορφη και δοτική. Επιβιώνει χωρίς να μεμψιμοιρεί. Αντισυμβατική, αρνείται τους συμβιβασμούς, έντονη προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Η Λήδα γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε μετά από 18 χρόνια απουσίας, μαζί με τον 16χρονο γιο της, τον Πέτρο, για να κλείσει έναν κύκλο που άνοιξε όταν έφυγε γεμάτη ενοχές μακριά από την οικογένειά της και τον άντρα που αγαπούσε, τον Φίλιππο. Επιστρέφοντας, όμως, βρίσκεται κατηγορούμενη για τον φόνο του καλύτερού της φίλου και έρχεται αντιμέτωπη με όλα όσα προσπάθησε να αποφύγει όταν έφυγε από εκεί.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΝΕΚΙΔΗΣ (ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ)

Όμορφος, εύπορος, συναισθηματικός αλλά και αδύναμος. Ο Φίλιππος είναι μεγαλωμένος στη σκιά της μητέρας του, με μια έμφυτη δειλία να αντιμετωπίσει καταστάσεις και να κόψει δεσμούς. Είναι ακόμα βαθιά ερωτευμένος με την Λήδα. Στα 18 χρόνια απουσίας της, έχει δημιουργήσει μια φαινομενικά ευτυχισμένη οικογένεια με την Αλίκη και έχει δύο παιδιά. Η ξαφνική επιστροφή της Λήδας θα ταρακουνήσει συθέμελα ό,τι έχτισε τόσα χρόνια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΪΝΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ)

Είναι ο αστυνόμος που αναλαμβάνει τη διαλεύκανση του φόνου για τον οποίο κατηγορείται η Λήδα. Είναι τίμιος, υπεύθυνος, ευθύς, με έντονη την αίσθηση του καθήκοντος. Γοητευτικός, λιγομίλητος, θαρραλέος και αποφασιστικός, κρατάει κρυφά τα χαρτιά της προσωπικής του ζωής. Η δύναμή του κρύβει μια ευαισθησία που ξαφνιάζει και γοητεύει την Λήδα.

ΑΛΙΚΗ ΒΕΝΕΚΙΔΗ (ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)

Η σύζυγος του Φίλιππου. Απόλυτα αφοσιωμένη στα δύο τους παιδιά, στο σύζυγό της και στη δουλειά της ως κτηνίατρος. Είναι όμορφη, ήρεμη, τίμια, υπομονετική, σταθερή και συμπονετική, μια «θετική φιγούρα» σχεδόν για όλους γύρω της. Μέχρι την επιστροφή της Λήδας, πίστευε πως είχε φτιάξει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Πως τα είχε τακτοποιήσει όλα μια χαρά, θάβοντας μέσα της τις τύψεις για μια «υπόγεια συμμαχία» που της έφερε όλα όσα απολάμβανε.

ΠΕΤΡΟΣ ΒΕΝΕΚΙΔΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΣΛΗΣ)

Ο γιος της Λήδας. Έξυπνος, σοβαρός και ασυνήθιστα ώριμος για την ηλικία του, θα ακολουθήσει τη μητέρα του στη γενέτειρά της. Όταν η Λήδα θα συλληφθεί ξαφνικά για φόνο, θα βρεθεί μόνος στο μάτι του κυκλώνα. Τότε, θα ανακαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο τον οποίο αγνοούσε και, μαζί του, πολλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον πατέρα του, θα συγκρουστεί με τη μητέρα του και θα την αμφισβητήσει.

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ)

Η μητέρα της Λήδας. Βαθιά πληγωμένη από τον απρόσμενο θάνατο της πρώτης κόρης της, Αγγελικής, και την ξαφνική – και χωρίς εξηγήσεις – φυγή της Λήδας. Θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί την επιστροφή της Λήδας και τα γεγονότα που ακολουθούν. Καχύποπτη και δύσπιστη με την Λήδα, θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντί της, θεωρώντας την υπεύθυνη για την οικογενειακή τους τραγωδία. Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν, θα την κάνουν να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ)

Ο πατέρας της Λήδας. Ήρεμος, στωικός και καλόκαρδος, προσπαθεί να ισορροπήσει τον παρορμητικό και απόλυτο χαρακτήρα της γυναίκας του. Είναι ευτυχής που ξαναβρίσκει την Λήδα και τον εγγόνο του. Αντίθετα με την Μαρία, ξέρει να συγχωρεί. Στέκεται αθόρυβα στο πλευρό της Λήδας, αν και τον βαραίνουν οι τύψεις, γιατί και αυτός κρύβει μυστικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΕΝΕΚΙΔΗ (ΝΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ)

Η μητέρα του Φίλιππου είναι πλούσια και η πιο ισχυρή επιχειρηματίας της περιοχής. Έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της, τον οποίο θεωρεί φυσική συνέχειά της στις επιχειρήσεις. Δεσποτική φιγούρα, υπεροπτική, κυνική, επίμονη, κυριαρχική, δεν δέχεται εύκολα το «όχι» σαν απάντηση. Κινεί αθόρυβα εδώ και χρόνια τα νήματα γύρω της, αποφασίζοντας για τις ζωές των ανθρώπων που την περιβάλλουν.

ΔΗΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)

Ιδιοκτήτης Beach Bar. Αφοσιωμένος πατέρας, υπερπροστατευτικός με την έφηβη κόρη του, Μυρτώ την οποία μεγαλώνει μόνος του μετά τον θάνατο της γυναίκας του πριν από χρόνια. Είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, δίκαιος. Έχει έναν κρυφό ερωτικό δεσμό που, όμως, γρήγορα θα βγει στο φως. Στο παρελθόν του κρύβει μια «σκοτεινή» ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν και προσπαθεί με ζήλο να κρατήσει κρυφή, ακόμη και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΔΟΥ)

Η έμπιστη φίλη της Λήδας. Ο πιο κοντινός της άνθρωπος στην πόλη. Είναι συνιδιοκτήτρια του Beach Bar μαζί με τον Δήμο, στην Καβάλα. Έντιμη, προστατευτική, με χιούμορ και γεμάτη καλοσύνη. Έχει μια καλή κουβέντα για όλους και καταφέρνει, ό,τι και να της συμβαίνει, να είναι πάντα χαρούμενη. Στο πρόσωπό της η Λήδα βρίσκει μια φίλη και μια σύμμαχο.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en