Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπιασε… 13άρι ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 σκορ του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με την 19η νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα εκτόξευσε στους 13 βαθμούς τη διαφορά του από τον δεύτερο, ΠΑΟΚ, ενόψει των πλέι οφ.

Ο Ροντρίγκες στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρτίνς, η οποία προερχόταν από τον αποκλεισμό στο Europa League, μετά τις δύο ήττες από την Αταλάντα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89′ με το αυτογκόλ του Ντουρμισάι.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν ασφυκτική πίεση στους (ελλιπείς) Ηρακλειώτες την πρώτη μισή ώρα του αγώνα, διάστημα στο οποίο έπαιξαν τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και είχαν 10 τελικές (οι 8 στην εστία), έναντι καμίας των φιλοξενούμενων.

Με τρομερό πρέσινγκ στην πρώτη μπάλα οι παίκτες του Μαρτίνς έκαναν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Επασί, που έκανε… υπερωρίες. Στο 5ο λεπτό και στη σέντρα του Λαλά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μασούρας νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Το ίδιο συνέβη στο 10΄ σε σουτ του Καρβάλιο, στο 11΄ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί για χέρι του σκόρερ, στο 16΄ ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Μασούρα, στο 17΄ ο Εμβιλά δεν πρόλαβε να σουτάρει από κοντά και στο 19΄το σκορ άνοιξε ο Γκάρι Ροντρίγκες με συρτό σουτ, κι αφού η μπάλα κόντραρε και στον Γιαννούλη.

Στο 25΄ ο Καρβάλιο είδε το κοντινό σουτ που επιχείρησε να καταλήγει κόρνερ, στο 27΄ ο Βούρος παραλίγο να σημειώσει το… αυτογκόλ της αγωνιστικής (κόρνερ) και στο 42΄ ο Ελ Αραμπί αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Νιόπλιας προσπάθησε να παρέμβει στον αγώνα με κάποιες αλλαγές αλλά το μοτίβο δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό μόνιμα στην επίθεση και την ομάδα του Έλληνα τεχνικού σε διαρκή φάση άμυνας, αλλά να έχει και μια αξιόλογη τελική σε σουτ του Ντουρμισάι, στο 57΄.

Στο 59΄ ο Επασί «έβγαλε» το τετ α τετ με τον Ροντρίγκες, ενώ στο 66΄ ακυρώθηκε δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί, πάλι με τη χρήση VAR, για χέρι του Μασούρα στην πάσα προς τον Μαροκινό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης αποβλήθηκε για ανατροπή του Μασούρα που έφευγε μόνος μπροστά σε άδεια εστία και κάπου εκεί ο ΟΦΗ έχασε κάθε ελπίδα για κάτι καλό.

Στο 85΄, σε φάουλ του Βαλμπουενά και σουτ του Σισέ η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Επασί και στο 89΄ ο Ντουρμισάι σημείωσε αυτογκόλ με κεφαλιά, προσπαθώντας να αποκρούσει προ του Μπουχαλάκη, για το τελικό 2-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιλιανίδης, Πασαλίδης

ΚΟΚΚΙΝEΣ: 70΄ Γιαννούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (83΄ Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες, Καρβάλιο (90΄+1 Φατιγκά), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (80΄ Λυμπεράκης), Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος (61΄ Καμάου), Μπουζούκης, Τσιλιανίδης (46΄ Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (46΄ Ουές), Λάμπρου (76΄ Πασαλίδης).

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟ Καβάλα : Ψηφίστηκε MVP της σεζόν ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο κύβος… ερρίφθη, με την ψηφοφορία που διοργάνωσε η Καβάλα για τον MVP της ονειρεμένης χρονιάς να λήγει. Το βασικό φαβορί ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που… ξελάσπωσε σε πολλά ματς με κρίσιμα γκολ τον πρωταθλητή ΑΟΚ.

Ο έμπειρος Καβαλιώτης επιθετικός έκανε τη διαφορά, στη δεύτερη θητεία του στους «γαλάζιους» και συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις του κοινού, παίρνοντας την άτυπη διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη, όπως ενημέρωσαν οι «Αργοναύτες» στα social media.

Ο 29χρονος φορ ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τίμου Καβακά με 26 γκολ, δεύτερος στον όμιλο πίσω από τον Φράνκο Σέα του Νέστου Χρυσούπολης (28 ο Αργεντινός), ενώ για μεγάλο διάστημα της σεζόν ήταν και στην κορυφή των αρχισκόρερ στον Α΄ όμιλο.

Την ίδια στιγμή, στην Καβάλα εδώ και εβδομάδες δεν έχει προκύψει κάτι ανακοινώσιμο για την επόμενη μέρα στη Super League 2.

Άπαντες περιμένουν από τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Διαμαντίδη, να ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του και τις νέες στοχεύσεις και να αρχίσει ο νέος σχεδιασμός, αρχικά με ξεκαθάρισμα για το αν συνεχίσει ο Καβακάς στο τιμόνι και ακολούθως για το «χτίσιμο» του νέου ρόστερ.

monobala.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός, Conference League | Το τεράστιο ποσό που εξασφάλισε από τη φετινή μαγική πορεία ως την κατάκτηση του τίτλου

Ο Ολυμπιακός πήγε μέχρι το τέλος του δρόμου στο Conference League, φτάνοντας στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Δείτε το τεράστιο ποσό που έβαλε στα ταμεία του από τη φετινή μαγική ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την κατάκτηση του τίτλου στο Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έριξε στο καναβάτσο κατά σειρά την Φερεντσβάρος, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Φενέρμπαχτσε, την Άστον Βίλα και τη Φιορεντίνα, για να ανέβει στο βάθρο των νικητών στον τελικό της OPAP Arena.

Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 16.532.000€ σε μια ευρωπαϊκή διαδρομή που ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου 2023 και ολοκληρώθηκε στις 29 Μαΐου 2024.

Δείτε αναλυτικά τα έσοδα του Ολυμπιακού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

  • Συμμετοχή στον 3ο προκριματικό του Europa League: 100.000
  • Συμμετοχή στους ομίλους του Europa League: 3.630.000 (3.400.000 + 230.000)
  • Απόδοση στους ομίλους του Europa League: 1.470.000 (630.000 + 630.000 + 210.000)
  • Συμμετοχή στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League: 300.000
  • Συμμετοχή στη φάση των 16 του Europa Conference League: 600.000
  • Συμμετοχή στα προημιτελικά του Europa Conference League: 1.000.000
  • Συμμετοχή στα ημιτελικά: 2.000.000
  • Συμμετοχή στον τελικό: 3.000.000
  • Πριμ κατάκτησης: 2.000.000
  • Κατάταξη: 3.432.000 (26 X 132.000)
  • Market Pool: Άγνωστο (περίπου 1.000.000)
  • Σύνολο: 16.532.000

 

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός | Βανδαλισμοί σε τουαλέτες της OPAP Arena

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ύ έχουν προκαλέσει ζημιές και φθορές σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Έχουν καταστρέψει πόρτες σε τουαλέτες. Έχουν γράψει με μαρκαδόρους σε τοίχους και σε καθρέφτες.

Επίσης κολλήσει πολλά αυτοκόλλητα. Γενικώς, όπως προαναφέραμε, κανένας απολύτως σεβασμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως οπαδοί του Ολυμπιακού ουρούσαν σε γκράφιτι εντός και εκτός γηπέδου.

Βέβαια, να επισημάνουμε πως οι ζημιές που προξενούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, θα πληρωθούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τους ανθρώπους τη UEFA θα τις καταγράψει και ο λογαριασμός θα σταλθεί στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πράγμα που γνωρίζουν και στον Πειραιά. Άλλωστε, πρόσφατα εκδόθηκε από μέρους ανακοίνωση στην οποία γινόταν σαφές αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

sdna.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en