ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Τσίπρας από Κομοτηνή | Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ήδη απερχόμενος Πρωθυπουργός

Ηχώρα βρίσκεται σε κλοιό Κυριάκου Μητσοτάκη και ήρθε η ώρα να φύγει τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Είναι μία τελειωμένη υπόθεση ως πρωθυπουργός» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα είναι κυβέρνηση προοδευτική και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.

Ήρθε η ώρα να φύγει ο Μητσοτάκης

«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βάλαμε σε δεύτερο πλάνο την πολιτική σύγκρουση και προτάξαμε την ανθρώπινη ζωή. Δείξαμε ανοχή, αποφύγαμε την πάγια πρακτική της Δεξιάς που ως αντιπολίτευση, πάντα στα δύσκολα επενδύει στην καταστροφή και υπονομεύει κάθε εθνική προσπάθεια. Προτείναμε διαρκώς λύσεις, καταθέταμε προτάσεις, προτείναμε ακόμα και υπουργό Υγείας. Πρωτοφανές να μοιραστούμε την ευθύνη. Δύο χρόνια κάναμε παραπάνω απ’ ό,τι μας αναλογεί. Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Και όπως ήταν ηθική μας υποχρέωση στην αρχή της πανδημίας να δείξουμε ανοχή, σήμερα είναι υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε, να παλέψουμε, να αγωνιστούμε να σταματήσει αυτή η κυβέρνηση το καταστροφικό της έργο. Να μπεί ένα τέλος σε αυτή τη τραγωδία. Να σωθούν όσες περισσότερες ζωές μπορούνε τώρα να σωθούνε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version