ΚΑΒΑΛΑ

Το ΕΝΑ Channel βρίσκεται στην πανέμορφη Καβάλα

Το ΕΝΑ Channel με την εκπομπή ΜΑΖΙ βρίσκεται στην Καβάλα προβάλλοντας τις ομορφιές της περιοχής, τους Τουριστικούς Προορισμούς, την υπέροχη γαστρονομία της και τον πολιτισμό της.

Για μία ακόμα φορά το ΕΝΑ Channel στέκεται ΑΡΩΓΟΣ στην προσπάθεια των τοπικών φορέων για την Τουριστική ανάπτυξη της πανέμορφης Καβάλας.

Οι φιλόξενοι όμορφοι άνθρωποι, τα πολλά πολιτιστικά δρώμενα, οι καταγάλανες παραλίες, τα κοσμοπολίτικα beach bar και τα γραφικά ταβερνάκια, με τις μοναδικές νοστιμιές φτιαγμένες με τοπικές συνταγές και προϊόντα, συνθέτουν ένα μοναδικό εκλυστικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές.

Πάμε φέτος στην Καβάλα για μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών

Που μπορείται να δείτε την εκπομπή

Η εκπομπήθα προβληθεί την Πέμπτη στις 11/08/2022 μέσα από την συχνότητα του ΕΝΑ Channel σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη, για όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη μέσα από την συχνότητα του COSMOTE TV (θέση 658) στο Web tv του ΕΝΑ Channel, (enachannel.gr), στην ομογένεια των ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα του ELLAS TV καθώς και στο YouTube (ENACHANNEL GREECE) που διαθέτει πάνω από 35.000 συνδρομητές (subscribers) και 285.000 θεάσεις video (views) κάθε μήνα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version