Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2022

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η ημέρα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, αλλά και αρκετή ένταση! Ώρα για πρωτοβουλίες, γρήγορο ρυθμό και δράση ! Αν προσέξουμε μόνο τα νεύρα και τους καυγάδες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις επιτυχία στις δράσεις και τις κινήσεις σου, λόγω της γοργής, άμεσης και αποφασιστικής δράσης σου! Καταφέρνεις με ευκολία να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις τους γύρω σου, μέσα από συναναστροφές και επαφές! Πες όχι ωστόσο, στην τάση σου για υπερβολική έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ανούσιους καυγάδες και κόντρες με το άλλο σου μισό, καταστρέφοντας το θετικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις σύντομα να το κατακτήσεις! Επιπλέον, χορταίνεις μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακός σου περιβάλλον, όπως επίσης και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις και δράσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αποφύγεις κοινωνικοποίηση και έντονες συναναστροφές με τους γύρω σου, αφού δεν μπορείς και δεν επιθυμείς να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και γνώμες! Ενδεχομένως, οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγήσουν την συμπεριφορά αυτή, αλλά μην πτοείσαι, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και λήψη σημαντικών αποφάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι μάλλον κάπως επιρρεπής σε παραλήψεις και λάθη στην δουλειά! Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα διακρίνεσαι, για την οξυδέρκεια και γοητευτική επικοινωνιακή ικανότητα σου, σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές, δραστηριότητες και σχέσεις! Αρκετές από τις συνήθεις καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν την σημερινή ημέρα και βελτιώνονται στο έπακρο! Επιπλέον, ο φιλικός τομέας θα έχει εύνοια τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου προσφέρει περισσότερη ελευθερία και επιπλέον, σου ετοιμάζει εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα συναρπαστική γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, εκεί που δεν το περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται, στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά, μην πάρεις σήμερα λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα γνωρίζεις απόλυτα πλέον, τι ακριβώς θες και σήμερα το καταφέρνεις με ευκολία! Αντιδράς όπως οφείλεις στις καταστάσεις και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων σου! Βελτιώνεις στο έπακρο, κοινωνική εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια και απαιτήσεις, θα προκαλέσει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μια νέα, σταθερή και σοβαρή σχέση, με ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και φιλοδοξίες! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες και αισθάνεσαι ξανά ασφάλεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, θα βρεις τον εαυτό σου και θα περάσεις υπέροχα, όπως επίσης, θα επεκταθείς κοινωνικά! Έχεις έντονα μέσα σου, την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, συναρπαστικές νέες εμπειρίες, ελευθερία, επικοινωνία και αλλαγές! Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, συνομιλίες, ειδήσεις, μετακινήσεις, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου χαίρεται με την ζωηρή ανανεωμένη προσωπικότητα σου και περνάτε μαζί υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις μεγάλες προσδοκίες, στον έρωτα, ιδίως σε νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και σε οικονομικά ζητήματα, νιώθεις λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, την σημερινή θα καταφέρεις ευκολότερα να κατακτήσεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία ήρεμη συζήτηση και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου, αυτή η κίνηση σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου και θα δεις πως θα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομές, θα είναι αυτός που θα απολαύσεις σήμερα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, η αισθηματική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου και καταφέρνεις πιο εύκολα να πλησιάσεις και να γοητεύσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βρίσκεις τους ορθούς τρόπους για να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα βρεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σου υπόσχεται, ότι θα δώσει τέλος στην μοναξιά! Μπορείς να απολαύσεις την συμπάθεια και την παρέα των άλλων, αφού πολλά άτομα θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Ήρθε η ώρα, να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να περάσεις όμορφες χαλαρές στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση ή ο γάμος σου, σήμερα θα βρει τις σωστές ισορροπίες και θα γεμίσει συναίσθημα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Να είσαι σε ετοιμότητα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βελτιώνονται στο έπακρο οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου σήμερα! Οικονομικά, κάνεις πολλά λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικοινωνείς ορθά και αποτελεσματικά και οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, θα έχεις εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου! Ιδανική ημέρα, για έναρξη σωματικής άσκησης ή σωστής διατροφής! Πρακτικότητα και ορθολογισμός, θα είναι τα δυνατά σου σημεία και έτσι, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον, θα σου φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και θα φλερτάρει με έμμεσου τρόπους! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με το άλλο σου μισό, να βελτιώσετε στο έπακρο την καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, θα υπάρξει λίγο άγχος, σχετικά με μία εκκρεμότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα γοητεύεις με περισσή ευκολία τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, θα πετύχεις μεγάλους στόχους και σημαντικούς σκοπούς! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και μπορείς να χαμογελάς για πολλούς λόγους! Η τύχη είναι με το μέρος σου και εσύ απολαμβάνεις ενθουσιασμό, χαρά, ψυχαγωγικές στιγμές, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μπόλικη ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωκεντρικός, απαιτητικός και δραματικός, απέναντι στο ταίρι σου, ενώ εκείνο σε κακομαθαίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις και δράσεις, θα έχουν σήμερα τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου θα βελτιώσεις αρκετά πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις! Τα ένστικτα και η διαίσθηση σου εντείνονται την σημερινή ημέρα και σε βοηθούν σε αποφάσεις. Θα ξέρεις από πριν, πολλές από τις προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν, αφού αυξάνεται η διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το άλλο σου μισό και περνάτε υπέροχα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σου στείλει μήνυμα ή θα σου τηλεφωνήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος και εκπληρώνεις οικονομικούς στόχους με περίσσια ευκολία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα η διεκδίκηση και η εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου, είναι μία απόλυτα εύκολη υπόθεση! Ο τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, είναι αξιοθαύμαστος και θα φέρει στο δρόμο σου, άπειρες ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και κάθε είδος επαφή σου! Μετακινήσεις και υποθέσεις με οχήματα, επίσης ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, βρίσκει λύσεις και βελτιώνονται μέσω συζητήσεων και σωστής επικοινωνίας με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες, επαφές και φλερτ και θα αισθανθείς απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οφείλεις, να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να ξεπεραστούν τα κακώς κείμενα. Κάποια απρόσμενα, μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, θα αισθανθείς πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, την σημερινή ημέρα! Οι λύσεις για τους προβληματισμούς που έχεις, έρχονται τώρα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε έναν σωστό προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθος δράσεις! Συγκυρίες και καταστάσεις, απαιτούν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με ποικίλους τρόπους στο ταίρι σου, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και βεβαιότητα! Απέφυγε ωστόσο, τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να είσαι πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος, κυρίως απέναντι σε ένα καινούργιο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες λύσεις και ιδέες φέρνουν επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/5/2022

Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στους Διδύμους και συναντά τον ανάδρομο Ερμή, αυτή η “εορταστική” ημέρα έχει πολλές επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος μας! Προσοχή στα λάθη και στις βιασύνες… Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η μέρα που θα βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές επικοινωνίες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Έχεις αρκετή τύχη την σημερινή ημέρα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις επιθυμίες και να πετύχεις στόχους! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, που σου δίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα με το άλλο σου μισό και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες! Στην καριέρα, πετυχαίνεις με ευκολία στόχους και σκοπούς

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα, επιτέλους ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Γενικά, σήμερα αποδεικνύεις την αξία σου και κατακτάς έυκολα αυτό που ποθείς! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα βρεις λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα και θα απολαύσεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην χαραμίζεσαι σε ανούσιο φλερτ και επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες ευκαιρίες και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου, θα έχουν σίγουρα πάθος και άπλετο αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις και οι συγκυρίες μέσα στον επαγγελματικό τομέα, ωφελούν πολύ την ανέλιξη σου! Οικονομικά, κάθε σου δραστηριότητα και κίνηση σήμερα, θα έχει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αν παραμείνεις ώριμος και λογικός μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από επικοινωνίες και συνομιλίες! Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και παράλληλα βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, ακόμα κι από το παρελθόν! Αλλάζεις και βελτιώνεις ό,τι σε ενοχλεί μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, ευνοείται σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος στις συζητήσεις σου με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κατακτήσεις, φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και εκπλήρωση επιθυμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε την ταπεινότητα και την διαλλακτικότητα σου, στον εργασιακό χώρο, για να γλιτώσεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έρθει μία απρόσμενη θετική εξέλιξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, θα βελτιώσει σίγουρα την διάθεση σου και θα σε αναπτερώσει ψυχολογικά, φέρνοντας σου και πάλι την ηρεμία και την σιγουριά! Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε βγάζει από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις και επιπλέον, θα σου φέρει παρασκηνιακά μία είδηση, που σε ωφελεί πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες και οι αγώνες σου για την σχέση σου, από το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε έρωτες απαγορευμένους, παλαιούς και ανεκπλήρωτους, όμως τελικά, πληγώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες μικρές δυσκολίες και καθυστερήσεις! Οικονομικά, δέχεσαι μία θετική απάντηση την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, βελτιώνει τα πάντα και μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές αλλαγές στην ζωή σου, που εδώ και καιρό περίμενες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Η ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους, θα φέρει εύνοια στον φιλικό τομέα! Επιπλέον, ένας φίλος που έχετε καιρό να μιλήσετε, θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θαυμασμό, κομπλιμέντα και κατακτήσεις, μέσα από φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, όπως και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με το ταίρι σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικονομικό τομέα, πρέπει οπωδήποτε να αποφύγεις απρόσεχτα και προκλητικά και παρορμητικά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αν κινηθείς ορθά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα κερδίσεις πολλά και θα πετύχεις ουσιαστικούς στόχους! Επαναφέρονται ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν στο έπακρο, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου, να την σταθεροποιήσεις και να νιώσεις και πάλι σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, πολλές αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να μην να φερθείς παρορμητικά και να φροντίσεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή σήμερα, άρπαξε τις άπειρες ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου και θα δεις πως θα μπορέσεις να κατακτήσεις υψηλούς και σημαντικούς στόχους! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης διορθώνονται, όπως και θέματα διαπροσωπικών επαφών που διατηρούνται από απόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους και κυρίως να γοητεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι ιδανική για ψυχαγωγικές δραστηριότητες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς παραπάνω και να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για συμφωνίες και συμβόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, μπορείς να αναμένεις σπουδαίες λύσεις σε παροντικά ή και παρελθοντικά προβλήματα! Μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις, σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου! Η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα είναι σύμμαχοι σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι την σημερινή ημέρα για μία συζήτηση σοβαρή, με το άλλο σου μισό! Η γοητεία σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς ορισμένες δυσκολίες και ανταπεξέρχεσαι άψογα, σε πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η άκρως εποικοδομητική για εσένα, Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ευνοεί ποικιλοτρόπως τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με ωφέλιμες συζητήσεις και συνομιλίες! Απολαμβάνεις την αίσθηση της ικανοποίηση και ευχαρίστησης, κυρίως με συναναστροφές με άτομα που έχεις να δεις και να μιλήσεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη ημέρα, για φλερτ, καινούργια ξεκινήματα και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης με συντροφικές, αλλά και πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για τελεσίδικες αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν και σε είχαν γεμίσει άγχος! Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και βελτιώνεις την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές καυτές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αφού το πάθος σας είναι ασυγκράτητο! Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει σίγουρα ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποδοτικότητα σου βελτιώνεται και εσύ θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται επίσης σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μία άκρως απολαυστική ημέρα για εσένα! Έχεις τον αμέριστο θαυμασμό των γύρω σου και επιπλέον, χορταίνεις άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, σε κοινωνικές επαφές, σε θέματα παιδιών και σε δημιουργικές ασχολίες, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις, ανέλπιστες, απρόσμενες και σπουδαίες ευκαιρίες για νέα σπουδαία ξεκινήματα, φλερτ, και πολλές κατακτήσεις! Επιπλέον, θα έρθει και ένα μήνυμα από έναν έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλικές καυτές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, όπως και στα οικονομικά σου ζητήματα, δεν θα έχεις κανένα εμπόδιο, φτάνει να αποφύγεις υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη για εσένα, κυρίως για θέματα παρελθοντικά, που τώρα θα βρουν επιτέλους την λύση τους! Αν εκμεταλλευτείς την ημέρα ορθά, θα καταφέρεις να απολαύσεις πολλές ευτυχισμένες και συναισθηματικές στιγμές με την οικογένεια σου και να εξομαλύνεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις συναισθηματικά την σχέση σου και επιπλέον, λύνετε προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επικοινωνία και -γιατί όχι- επανασύνδεση, με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις βελτίωση αποδοτικότητας και αναγνώριση! Οικονομικά, την σημερινή ημέρα, έρχονται απρόσμενα έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα 21/5/2022

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα όμβρων στην Ανατολική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Προοδευτική εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου 2022, σύμφωνα με το meteo.gr αναμένεται:

στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 29 βαθμούς στη Θεσσαλία από 8 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ έως το μεσημέρι και περαιτέρω εξασθένηση στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΜΑΪΟΥ

Γεγονότα

 • 1904

  Ιδρύεται στο Παρίσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA).

 • 1924

  Κατατίθεται στη Βουλή των Ελλήνων ψήφισμα για την ίδρυση Γερουσίας, που θα είναι σώμα νομοθετικό και θα αποτελεί φραγμό κατά της παντοδυναμίας των πρωθυπουργών. Θα λειτουργήσει από το 1929 έως το 1935.

 • 1930

  Ο υπουργός Παιδείας, Γεώργιος Παπανδρέου, υλοποιεί την εκπαιδευτική του μεταρρύθμιση, η οποία στηρίζεται στην αναμόρφωση του δημοτικού σχολείου ως εξατάξιου, αυτοτελούς και υποχρεωτικού.

 • 1971

  Η Τσέλσι κατακτά στο στάδιο Καραϊσκάκη το Κύπελλο Κυπελλούχων Ομάδων Ευρώπης, νικώντας στον επαναληπτικό τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Στα προκριματικά, η Τσέλσι είχε αποκλείσει τον Άρη με 1-1 και 5-1.

 • 1995

  Πραγματοποιείται η πρώτη κατεδάφιση με δυναμίτη στην Ελλάδα, στο 15ώροφο και επί 30 χρόνια ημιτελές κτήριο του Ερυθρού Σταυρού, στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Σλίμαν.

 • 2005

  Διεξάγεται ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι «My Number One», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. Είναι η πρώτη νίκη της Ελλάδα στα 31 χρόνια συμμετοχής της στο θεσμό.

Γεννήσεις

 • 1860

  Βίλεμ Αϊντχόφεν, ολλανδός γιατρός, που ανακάλυψε το ηλεκτροκαρδιογράφημα το 1903 και τιμήθηκε με Νόμπελ Ιατρικής το 1924. (Θαν. 29/9/1927)

 • 1902

  Λεωνίδας Ζέρβας, έλληνας χημικός, παγκόσμια αυθεντία σε θέματα πεπτιδικής σύνθεσης (σύνθεση Μπέργκμαν – Ζέρβα). (Θαν. 10/7/1980)

 • 1921

  Αντρέι Ζαχάροφ, σοβιετικός φυσικός και ακτιβιστής. Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του και βραβεύτηκε με Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο όμως αρνήθηκε. (Θαν. 14/12/1989)

Θάνατοι

 • 2000

  Τζον Γκίλγκουντ, άγγλος ηθοποιός. (Γεν. 14/4/1904)

 • 2006

  Γεράσιμος Βασιλόπουλος, έλληνας επιχειρηματίας, ιδρυτής της αλυσίδας τροφίμων «Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε.» και του ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων για την Καταπολέμηση της Πείνας». (Γεν. 1917)

 • 2018

  Βασίλης Τριανταφυλλίδης, έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας, γνωστός ως Χάρρυ Κλυνν. (Γεν. 7/5/1940)

Πηγή: https://www.sansimera.gr/almanac/2105

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: