Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2022

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2022

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η ημέρα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, αλλά και αρκετή ένταση! Ώρα για πρωτοβουλίες, γρήγορο ρυθμό και δράση ! Αν προσέξουμε μόνο τα νεύρα και τους καυγάδες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις επιτυχία στις δράσεις και τις κινήσεις σου, λόγω της γοργής, άμεσης και αποφασιστικής δράσης σου! Καταφέρνεις με ευκολία να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις τους γύρω σου, μέσα από συναναστροφές και επαφές! Πες όχι ωστόσο, στην τάση σου για υπερβολική έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ανούσιους καυγάδες και κόντρες με το άλλο σου μισό, καταστρέφοντας το θετικό κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις σύντομα να το κατακτήσεις! Επιπλέον, χορταίνεις μπόλικο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακός σου περιβάλλον, όπως επίσης και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις και δράσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αποφύγεις κοινωνικοποίηση και έντονες συναναστροφές με τους γύρω σου, αφού δεν μπορείς και δεν επιθυμείς να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και γνώμες! Ενδεχομένως, οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγήσουν την συμπεριφορά αυτή, αλλά μην πτοείσαι, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και λήψη σημαντικών αποφάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι μάλλον κάπως επιρρεπής σε παραλήψεις και λάθη στην δουλειά! Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα διακρίνεσαι, για την οξυδέρκεια και γοητευτική επικοινωνιακή ικανότητα σου, σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές, δραστηριότητες και σχέσεις! Αρκετές από τις συνήθεις καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν την σημερινή ημέρα και βελτιώνονται στο έπακρο! Επιπλέον, ο φιλικός τομέας θα έχει εύνοια τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου προσφέρει περισσότερη ελευθερία και επιπλέον, σου ετοιμάζει εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα συναρπαστική γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, εκεί που δεν το περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται, στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά, μην πάρεις σήμερα λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα γνωρίζεις απόλυτα πλέον, τι ακριβώς θες και σήμερα το καταφέρνεις με ευκολία! Αντιδράς όπως οφείλεις στις καταστάσεις και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων σου! Βελτιώνεις στο έπακρο, κοινωνική εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια και απαιτήσεις, θα προκαλέσει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μια νέα, σταθερή και σοβαρή σχέση, με ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και φιλοδοξίες! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες και αισθάνεσαι ξανά ασφάλεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, θα βρεις τον εαυτό σου και θα περάσεις υπέροχα, όπως επίσης, θα επεκταθείς κοινωνικά! Έχεις έντονα μέσα σου, την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, συναρπαστικές νέες εμπειρίες, ελευθερία, επικοινωνία και αλλαγές! Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, συνομιλίες, ειδήσεις, μετακινήσεις, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου χαίρεται με την ζωηρή ανανεωμένη προσωπικότητα σου και περνάτε μαζί υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις μεγάλες προσδοκίες, στον έρωτα, ιδίως σε νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και σε οικονομικά ζητήματα, νιώθεις λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, την σημερινή θα καταφέρεις ευκολότερα να κατακτήσεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία ήρεμη συζήτηση και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου, αυτή η κίνηση σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου και θα δεις πως θα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομές, θα είναι αυτός που θα απολαύσεις σήμερα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, η αισθηματική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου και καταφέρνεις πιο εύκολα να πλησιάσεις και να γοητεύσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βρίσκεις τους ορθούς τρόπους για να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα βρεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σου υπόσχεται, ότι θα δώσει τέλος στην μοναξιά! Μπορείς να απολαύσεις την συμπάθεια και την παρέα των άλλων, αφού πολλά άτομα θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Ήρθε η ώρα, να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να περάσεις όμορφες χαλαρές στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση ή ο γάμος σου, σήμερα θα βρει τις σωστές ισορροπίες και θα γεμίσει συναίσθημα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Να είσαι σε ετοιμότητα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βελτιώνονται στο έπακρο οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου σήμερα! Οικονομικά, κάνεις πολλά λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικοινωνείς ορθά και αποτελεσματικά και οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, θα έχεις εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου! Ιδανική ημέρα, για έναρξη σωματικής άσκησης ή σωστής διατροφής! Πρακτικότητα και ορθολογισμός, θα είναι τα δυνατά σου σημεία και έτσι, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον, θα σου φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και θα φλερτάρει με έμμεσου τρόπους! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με το άλλο σου μισό, να βελτιώσετε στο έπακρο την καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, θα υπάρξει λίγο άγχος, σχετικά με μία εκκρεμότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα γοητεύεις με περισσή ευκολία τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, θα πετύχεις μεγάλους στόχους και σημαντικούς σκοπούς! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και μπορείς να χαμογελάς για πολλούς λόγους! Η τύχη είναι με το μέρος σου και εσύ απολαμβάνεις ενθουσιασμό, χαρά, ψυχαγωγικές στιγμές, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μπόλικη ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωκεντρικός, απαιτητικός και δραματικός, απέναντι στο ταίρι σου, ενώ εκείνο σε κακομαθαίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις και δράσεις, θα έχουν σήμερα τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου θα βελτιώσεις αρκετά πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις! Τα ένστικτα και η διαίσθηση σου εντείνονται την σημερινή ημέρα και σε βοηθούν σε αποφάσεις. Θα ξέρεις από πριν, πολλές από τις προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν, αφού αυξάνεται η διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το άλλο σου μισό και περνάτε υπέροχα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σου στείλει μήνυμα ή θα σου τηλεφωνήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος και εκπληρώνεις οικονομικούς στόχους με περίσσια ευκολία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα η διεκδίκηση και η εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου, είναι μία απόλυτα εύκολη υπόθεση! Ο τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, είναι αξιοθαύμαστος και θα φέρει στο δρόμο σου, άπειρες ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και κάθε είδος επαφή σου! Μετακινήσεις και υποθέσεις με οχήματα, επίσης ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, βρίσκει λύσεις και βελτιώνονται μέσω συζητήσεων και σωστής επικοινωνίας με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες, επαφές και φλερτ και θα αισθανθείς απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οφείλεις, να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να ξεπεραστούν τα κακώς κείμενα. Κάποια απρόσμενα, μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, θα αισθανθείς πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, την σημερινή ημέρα! Οι λύσεις για τους προβληματισμούς που έχεις, έρχονται τώρα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε έναν σωστό προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθος δράσεις! Συγκυρίες και καταστάσεις, απαιτούν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με ποικίλους τρόπους στο ταίρι σου, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και βεβαιότητα! Απέφυγε ωστόσο, τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να είσαι πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος, κυρίως απέναντι σε ένα καινούργιο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες λύσεις και ιδέες φέρνουν επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέσποτα: Όποιος τα πετάει στον δρόμο ή τα σκοτώνει, εντοπίζεται πλέον από το DNA

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση θανάτωσης δύο νεογέννητων κουταβιών που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των Μεγάρων. Για πρώτη φορά τα ζώα ταυτοποιήθηκαν με τη μητέρα τους και κατά συνέπεια με τον κηδεμόνα της, μέσω DNA. Η διαδικασία έγινε κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δείγματα του βιολογικού υλικού ελέγχθηκαν και η ταυτοποίηση έγινε στο εργαστήριο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Το πόρισμα αναμένεται να ενταχθεί στη δικογραφία που σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα των Μεγάρων και να υποβληθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, η εγκατάλειψη και θανάτωση ζώων αποτελεί κακούργημα και επισύρει μεγάλα χρηματικά πρόστιμα. Η περίπτωση της υπόθεσης των Μεγάρων ενεργοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα ταυτοποίησης ζώων με τους γεννήτορές τους και οδηγεί ενώπιον των (ποινικών) ευθυνών τους τους κηδεμόνες τους, οι οποίοι ενώ έχουν επιλέξει να μη στειρώσουν τα ζώα τους ξεφορτώνονται χωρίς δεύτερη σκέψη τα νεογέννητα.

Ολα ξεκίνησαν όταν προ ημερών βρέθηκαν σε ένα κουτί σε κάδο απορριμμάτων στα Μέγαρα δύο κουταβάκια που δεν είχαν καν ανοίξει τα μάτια τους, το οποίο σημαίνει ότι αυτός που τα πέταξε εκεί δεν τους είχε δώσει την παραμικρή ευκαιρία να επιβιώσουν. Τα δύο κουταβάκια παραδόθηκαν σε ανθρώπους της φιλοζωικής οργάνωσης «Αδέσποτος Παλμός», που προσπάθησαν να τα κρατήσουν στη ζωή χωρίς να τα καταφέρουν. Παράλληλα, άρχισαν να αναζητούν τον άνθρωπο που είχε πετάξει τα σκυλάκια. Οι υποψίες έπεσαν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Εγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα των Μεγάρων και, όπως λένε άνθρωποι που πήραν μέρος στην επιχείρηση που ακολούθησε, η κινητοποίησή τους ήταν υποδειγματική.

dna_skylia

Ψευδείς ισχυρισμοί

Με δεδομένες τις υποψίες σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου, δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα να ληφθεί δείγμα DNA από τα ζώα που είχε στο κτήμα του αυτός ο άνθρωπος. Με την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας Ζώων του Αρχηγείου της Αστυνομίας Θεόδωρου Καμπούρη και του διοικητή του Τμήματος Μεγάρων Δημήτρη Βανάκα, δύο αστυνομικοί μαζί με εθελοντές και τον κτηνίατρο που είχε οριστεί από τον εισαγγελέα μετέβησαν στο κτήμα. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κτηνίατρος που συνεργάζεται με τον τοπικό δήμο είχε αρνηθεί να κάνει εκείνος τη λήψη των δειγμάτων.

Ο αστυνομικός και διασώστης ζώων της οργάνωσης Zero Stray Academy Αλέξης Μαντζώρος έστησε την παγίδα ώστε να μπορέσουν να πάρουν δείγμα αίματος από τις σκυλίτσες που βρίσκονταν στον χώρο. Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποστηρίξει ότι η σκυλίτσα που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν η μητέρα των δύο κουταβιών δεν ήταν δική του, αλλά μπαινόβγαινε στο κτήμα του γιατί έβρισκε τροφή. Ο ισχυρισμός του, όμως, αποδείχθηκε ψευδής, αφού το ζώο ήταν τσιπαρισμένο και καταγεγραμμένο, με την ταυτότητά του να οδηγεί σε εκείνον.

Στη διάρκεια της επιχείρησης για τη λήψη αίματος, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο ιδιοκτήτης του κτήματος και ο γιος του, ο οποίος, κατά πληροφορίες, ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης των σκύλων που άφησε στη συνέχεια στο κτήμα του πατέρα του, άφησαν ελεύθερο ένα αστείρωτο αρσενικό, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικό. Το ζώο επιτέθηκε σε αστυνομικό και στον κτηνίατρο δαγκώνοντάς τους. Χάρη, όμως, στον διασώστη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τα σκυλιά στο κτήμα του υπόπτου παραδόθηκαν στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), και ειδικότερα στο Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς (ΕΦΑΓΥΖΣ), μαζί με δείγματα βιολογικού υλικού των δύο νεκρών κουταβιών. Ο έλεγχος και ο επανέλεγχος που ακολούθησε απέδειξαν χωρίς αμφιβολία ότι μητέρα των δύο κουταβιών που πετάχτηκαν στον κάδο ήταν μία από τις σκυλίτσες στο συγκεκριμένο κτήμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, καθαρογραμμένο, το πόρισμα του ΕΦΑΓΥΖΣ αναμένεται να περιληφθεί στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλον Μασκ: «Η Ελλάδα βιώνει πληθυσμιακή κατάρρευση» – Καμπανάκι για την υπογεννητικότητα

Με μία ανάρτηση από αυτές που δεν συνηθίζει, ο δισεκατομυριούχος επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπογεννητικότητα σε μία σειρά χωρών όπως η Ελλάδα, κάνοντας λόγο για πληθυσμιακή κατάρρευση.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του, ο Έλον Μασκ γράφει πως «η Ελλάδα είναι μία από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων».

Με μία ανάρτηση από αυτές που δεν συνηθίζει, ο δισεκατομυριούχος επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπογεννητικότητα σε μία σειρά χωρών όπως η Ελλάδα, κάνοντας λόγο για πληθυσμιακή κατάρρευση.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός ο απολογισμός της Έκθεσης “Μοναδικές Γεύσεις απο την Αν.Μακεδονία και Θράκη”

Θετικός είναι ο απολογισμός για την δεύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών “Μοναδικές Γεύσεις απο την Αν.Μακεδονία και Θράκη” που άνοιξε τις πόρτες της την Τετάρτη 10 Απριλίου στην Αθήνα.

Με την λήξη της όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας ,η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη με τους εκθέτες να εκφράζουν την ικανοποίηση τους.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι η έκθεση έχει γίνει θεσμός  και δίνει ραντεβού για το 2025.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en