ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός | 2-0 τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 19η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να ζορίζονται πολύ μέχρι να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν την υπεροχή αλλά τον Στεφανάκο να αντιδρά σωστά σε δύο περιπτώσεις και τον Αφελάι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 27′, οι φιλοξενούμενοι έχοντας αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς στο παιχνίδι κατάφεραν να πάνε με 0-0 στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Περέιρα έφεραν τον Ντοσεβί σε θέση αριστερού εξτρέμ και στο 69′ ο Τογκολέζος λύτρωσε τον Ολυμπιακό, σκοράροντας για το 1-0. Ο Ντουρμάζ στην εκπνοή με εξαιρετική ατομική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανιάτη για το τελικό 2-0.

Ο Περέιρα δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA: “Ο Παναιτωλικός ήταν μια καλή οργανωμένη ομάδα, αμύνθηκε καλά και είχαμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Ανα βάζαμε 1-2 γκολ στο πρώτο μέρος, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη“.

Όσο για τις εντυπώσεις από το πρώτο του ματς στο Φάληρο, ανέφερε: “Είναι πάντα μια καινούργια εμπειρία, έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους, μας βοήθησαν και καταφέραμε να πάρουμε το ματς“.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version