Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το πλιγούρι μαζί με τον ζωμό να πάρουν μία βράση. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο με πετσέτα ώστε να απορροφήσει όλα τα υγρά του για 30 λεπτά. Σε περίπτωση που δεν τα έχει απορροφήσει, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά.Το ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα, ανακατεύοντας όλα τα υλικά της καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε, την αφήνουμε για 5 λεπτά να σταθεί και να αναμειχθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.