ΕΒΡΟΣ

Πρόσκληση στην Καρναβαλική Εκδηλώση των Φερών 2016

Από τις αρχές του Φεβρουαρίου ξεκίνησαν στη Δημοτική Ενότητα Φερών οι προετοιμασίες για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΡΩΝ 2016. Έγιναν τέσσερις συναντήσεις με όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται για να γίνει πραγματικότητα το κέφι και το γέλιο που απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες της Αποκριάς, ιδιαιτέρως όμως στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Καθαρά Δευτέρα 14-3-2016, ώρα 12:00.
Με πρωταγωνιστές τα μέλη του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Φερών (ΚΕΦΥ) παραγγέλθηκαν οι στολές για τα πεζά τμήματα αλλά και για τους Καρναβαλιστές που θα παρελάσουν με τα άρματα και οργανώθηκε το πρόγραμμα των ημερών. Στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Καθαρά Δευτέρα 14-3-2016, ώρα 12:00 συμμετέχει και πρωταγωνιστεί ο Καρναβαλικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών (ΚΕΦΥ), όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Φερών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών «Η Αγία Σοφία» και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αρδανίου και Πέπλου. Επίσης στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πόρου, Δορίσκου και Μοναστηρακίου με δρώμενα και εκδηλώσεις.
Σας περιμένουμε όλους στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Καθαρά Δευτέρα 14-3-2016, ώρα 12:00 οπότε οι Φέρες στολισμένες περιμένουν τους επισκέπτες μας για να απολαύσουν την Παρέλαση και την λαχταριστή φασολάδα που προσφέρεται δωρεάν.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version