ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πατριωτική Ένωση | Ανακοίνωση δύο νέων υποψηφίων

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ανακοινώνει με χαρά την ένταξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο Νότια Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης δύο εξαίρετων προσωπικοτήτων.

Πρόκειται για την κ.Αντιγόνη Γλυκού, ηθοποιό με καταγωγή από το Αιγίνιο Πιερίας και τον κ. Απόστολο Σιώκο, γυναικολόγο-μαιευτήρα από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.

Η κ. Αντιγόνη Γλυκού, που θα είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β’ Περιφερείας Αθηνών, είναι απόφοιτος της σχολής θεάτρου του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει εργαστεί στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της διαφήμισης, δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, όπως η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Νίκος Βασταρδής, ο Κώστας Βουτσάς κ.α.

Ο κ. Απόστολος Σιώκος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκηςσπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Γκέτινγκεν, στο Χόμπουργκ και στο Αννόβερο της Γερμανίας. Ασκεί το επάγγελμα του χειρουργού – γυναικολόγου μαιευτήρα στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται έντονα ως ενεργός πολίτης τόσο στον τόπο διαμονής του όσο και στη Χαλκιδική.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version