Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Καταιγισμός» υποψηφίων από την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

 

Ο Ιωάννης Νικήτας υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Ιωάννη Νικήτα, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης.
Ο Ιωάννης Νικήτας είναι 46 ετών, πατέρας ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται ως Επιθεωρητής Φορτίων Ανακύκλωσης. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο 521 Τάγμα Πεζοναυτών. Είναι μέλος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Ο Δημήτρης Καραθάνος υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Δημήτρη Καραθάνου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Δημήτρης Καραθάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αγρίνιο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ξυλουργός και επιχειρηματίας στο χώρο της ξυλείας. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών υγιεινής – υδραυλικών – σιδηρικών. Ασχολείται με τα κοινά στα πλαίσια συλλόγων γονέων και στη διοίκηση του συλλόγου «Νέα Γη». Είναι έγγαμος με δύο τέκνα.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 


H Μαργαρίτα Αβραντίνη υποψήφια στην Β’ Πειραιά

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, της κας Μαργαρίτας Αβραντίνη, η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στην Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.
Η Μαργαρίτα Αβραντίνη κατάγεται από το παράλιο Άστρος Κυνουρίας, είναι εγγονή του Πατήρ Γεωργίου και του Ευάγγελου Αβραντίνη, έχει ολοκληρώσει την Πυροσβεστική Ακαδημία, είναι αισθητικός -ποδολόγος, με σπουδές στο Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι άξια έγγαμη μητέρα δύο τέκνων.
Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Ο Λάμπρος Κουτρουμπής υποψήφιος στην Εύβοια

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Λάμπρου Κουτρουμπή, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Εύβοιας.
Ο Λάμπρος Κουτρουμπής γεννήθηκε στο χωριό Στρόπωνες Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Χαλκίδας και εργάσθηκε για 8 χρονιά στο εργοστάσιο της Πειραικής Πατραϊκής στην Χαλκίδα. Από το 1994 είναι στέλεχος σε τοπική αλυσίδα υπερκαταστήματος τροφίμων, με πολλά υποκαταστήματα στην κεντρική και νησιωτική Ελλάδα. Μέσα από την τριβή του στην ζωή γνωρίζει τις δυσκολίες της εργασίας, της ανεργίας, αλλά και τα προβλήματα της κοινωνίας.
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «Προς την κατεύθυνση που χάραξε ο Προέδρος, θα άθελα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσει κάποτε αυτή η Χώρα να αποβάλλει το γκρίζο πρόσωπό της».
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 


Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος υποψήφιος στην Κορινθία
Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Χαράλαμπου Οικονομόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην Κορινθία.
Ο κ. Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και διαμένει. Κατατάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής και εισήλθε στην σχολή Αξιωματικών, όπου υπηρέτησε ως Διοικητής σε μάχιμες υπηρεσίες. Αποστρατεύτηκε το έτος 2012 με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Είναι πατέρας τριών τέκνων.
Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 


Ο Βασίλης Παρασκευόπουλος υποψήφιος στο Κιλκίς

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Βασίλη Παρασκευόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια του Κιλκίς.
Ο Βασίλειος Παρασκευόπουλος είναι Τεχνικός Γερανοφόρων. Εργάστηκε ως ναυτικός και κατόπιν στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σήμερα, κατοικεί στο Κιλκίς.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 

 

H Μαρίνα Κουρκλή υποψήφια στο Κιλκίς

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, της κας Μαρίνας Κουρκλή, η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια του Κιλκίς.
Η Μαρίνα Κουρκλή γεννήθηκε και έζησε στη Θεσσαλονίκη. Διακρίθηκε ως αθλήτρια του ΠΑΟΚ στον Στίβο. Είναι άξια μητέρα τριών τέκνων. Σήμερα κατοικεί στο Κιλκίς.
Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι επισκέψεις από Υποψήφιους Ευρωβουλευτές είναι πλέον συχνές.

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου την Καβάλα επισκέφθηκε ο κ. Σπύρος Καρανικόλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την άφιξη του πέρασε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου ενώ στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος ήρθε σε επικοινωνία με φορείς της πόλης, συζητώντας τα όσα προβλήματα υπάρχουν έχοντας ως μέλημα να μεταφέρει τις πληροφορίες στην κεντρική διοίκηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της Καβάλας

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και φαίνεται πως τα καταστήματα στην Καβάλα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με διαφορά εδέσματα.

Πασχαλινά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις , πασχαλινά αυγά αλλά και κεράσματα  για τις πασχαλινές επισκέψεις είναι όλα στις θέσεις τους. Ενώ φημολογίες θέλουν τις τιμές να αυξάνονται, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κάποια καταστήματα στην Καβάλα κρατούν σταθερή την τιμή τους για τα προϊόντα τους ενώ ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την αφορά τους βλέποντας τους Καβαλιώτες πολίτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των δώρων τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τι θα μέτρα πυροπροστασίας θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες της Καβάλας

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Καβάλας  με θέμα την υποχρεωτική προληπτική πυροπροστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου του 2024.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου από 1 Μαΐου έως και τέλος Οκτωβρίου του 2024 , καλούνται οι πολίτες να συμμορφωθούν στις νομικές διατάξεις και να προχωρήσουν στην λήψη των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας στις ιδιοκτησίες τους.

Παρόντες ο Δήμαρχος Καβάλας , Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κύριος Κυριάκος Σταυρίδης , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κύριος Αλέξης Γούλας  αλλά και ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας για την πυροπροστασία κύριος Γιώργος Τσακαλίδης.

Μέσα από την συνέντευξη τους, οι ίδιοι  έδωσαν συμβουλές για το τι θα πρέπει να ακολουθηθεί κυρίως για τις ιδιοκτήσιες πλησίον δασικών εκτάσεων, αλλά και ακάλυπτων χωρών τονίζοντας πως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων, ο Δήμος θα προχωράει σε αυτεπάγγελτο καθαρισμό του χώρου, καταλογίζεται όμως αντίστοιχα το πρόστιμο  και η δαπάνη για τον καθαρισμό.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en