ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Δήμος Παγγαίου “εγκαινιάζει” τους πρώτους σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Οι πρώτοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων τοποθετήθηκαν στην Ελευθερούπολη και τη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα.

Ο Δήμος Παγγαίου ακολουθώντας την πράσινη πολιτική και την μεγάλη προσπάθεια να ακολουθήσουν δημότες και όχι μόνο τα νέα δεδομένα στην ηλεκτρική ενέργεια δίνει το σημαντικότερο μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

Μπροστά από τους σταθμούς φόρτισης λοιπόν δημιουργήθηκαν και θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά οχήματα έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να φορτίσει… ανενόχλητος το «πράσινο» όχημά του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν τοποθετηθεί σταθμοί στάθμευσης από στην Ελευθερούπολη, Νέα Πέραμο αλλά και τις επόμενες μέρες στην παραλία Οφρυνίου.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν το σημείο φόρτισης θα μπορούν να αποκτήσουν προπληρωμένες κάρτες από τον δήμο Παγγαίου ενώ η χρεώση θα πραγματοποιείται αναλόγως την κιλοβατώρα που καταναλώνεται.

 

«Θα συμβληθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα με εταιρείες ώστε να δημιουργηθεί application για να μπορεί εύκολα ο χρήστης να προγραμματίσει το ραντεβού για τη φόρτιση, ενώ και η πληρωμή θα μπορεί να γίνει μέσω αυτού», σημείωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Παγγαίου συνεργάστηκε με ελληνική εταιρεία που πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της και δίνει το δυναμικό παρών στην ηλεκτρική ενέργεια.Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία MC CHARGERS πλέον “ταξιδεύει” την πράσινη πολιτική και εκτός συνόρων και η ελληνική επιχειρηματικότητα αποκτά μία νέα δυναμική σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version