ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξανθιώτικο Καρναβάλι | Ασταμάτητοι στη βροχή !

Η πιο δυναμική και ζωντανή παρέλαση των τελευταίων ετών στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι !

Με τη βροχή καλύτερα ! Η βροχή που ξεκίνησε λίγο πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού έπεφτε με αμείωτη ένταση διαρκώς μέχρι και το τέλος της Παρέλασης. Οι χιλιάδες καρναβαλιστές όχι απλώς δεν πτοήθηκαν αλλά συμμετείχαν στην πιο ζωντανή και κεφάτη παρέλαση όλων των εποχών υπό συνεχή βροχή.

Με αρκετά γρήγορο ρυθμο, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και έντονο παλμό και κέφι, κάτω από τους ήχους της μουσικής που διάλεξαν η Ράνια Κωστάκη και ο Μπάμπης Δαργανάκης, καρναβαλιστές από την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Καβάλα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική παρέλαση με χρώμα, φαντασία, χιούμορ αλλά και αρκετό ποδόσφαιρο καθώς το θέμα της ήταν το mundial του Καρναβαλιού !

Ευχάριστη διαπίστωση ότι υπήρξε η πιο νεανική σύνθεση όλων των εποχών με τη νέα γενιά των καρναβαλιστών στα πληρώματα του ξανθιώτικου καρναβαλιού, τους νέους της πόλης, τους φοιτητές και τη νεολαία της γύρω περιοχής, ζωντανά και δυναμικά μέσα στο μεγάλο θεσμό του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Η διάθεση είχε φανεί από το προηγούμενο βράδυ όταν οι νέοι της πόλης γλεντούσαν ασταμάτητα μέχρι το πρωί παρά τη νεροποντή !
Bασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014 ήταν η Ευαγγελία Αραβανή που βρέθηκε στο σχετικό άρμα, αν και με ομπρέλα, ενώ στην παρέλαση βρέθηκαν ιδιωτικά αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Στην παρέλαση βρέθηκε και η Έλενα Ράπτη με την ομάδα της, εκπροσωπόντας την πρωτοβουλία Ένα στα Πέντε ενάντια στην παιδική σεξουαλική παρενόχληση.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version