Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά για το νέο έτος

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, απευθύνει μήνυμα σε όλους για το νέο έτος:

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές συμπολίτισσες,

Η χρονιά που πέρασε ήταν μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας και την περιοχή μας.

Είναι πλέον προφανές ότι τα αποθέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης εξαντλούνται και όλοι μας αναζητούμε την πολυπόθητη διέξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση που ταλανίζει τη χώρα.

Χρειάζεται όμως να αλλάξουμε πολλά από το παρελθόν μας.

Όλοι μας πρέπει να ξεπεράσουμε εκείνες τις αντιλήψεις και τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κατάρρευση και να υιοθετήσουμε αρχές που θα βασίζονται στην κοινωνική δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια προς τον πολίτη.

Παράλληλα, οφείλουμε να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας και να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας. Οφείλουμε να βασιστούμε στις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Οφείλουμε να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε σκληρά, συγκροτημένα και με πνεύμα συλλογικότητας προς την κατεύθυνση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας, ώστε να δημιουργήσουμε νέες, παραγωγικές και βιώσιμες θέσεις εργασίας. Για όλους τους πολίτες.

Εμείς καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και ανάγκες, να αντιπαρέλθει τις θεσμικές δυσκολίες που αντιμετώπισε από την αρχή, να στήσει σε στέρεες βάσεις το νέο θεσμό και να στηρίξει με κάθε εργαλείο και τρόπο την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Έτσι μόνο μπορούμε να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή διαβίωση και ευημερία για τους πολίτες, που είναι οι βάσεις για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και την ανασύνταξη της τοπικής κοινωνίας.

Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, υπομονή και επιμονή, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αγιασμός εκλογικού κέντρου Αναστασίας Ιωσηφίδου

Με μια σεμνή και απέριττη τελετή , όπως απαιτεί η ορθόδοξη λειτουργική παράδοση, καθαγιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης το εκλογικό κέντρο της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Τόσο η ίδια η κα Ιωσηφίδου , όσο και οι υποψήφιοι της δέχθηκαν με ευλάβεια και συγκίνηση το ράντισμα και την ευλογία του πατρός Φιλίππου, πολύτιμο εφόδιο για τον αγώνα της παράταξης και του καθένα τους ξεχωριστά.

Η όλη εκδήλωση , η οποία διήρκεσε όσο το λειτουργικό της μέρος προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων επί της οδού Δοιράνης , χαρακτηρίσθηκε από οικογενειακό κλίμα και από την έκδηλη αισιοδοξία των παρισταμένων για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή .

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Άνοιξε τις πύλες της η Kavala Expo 2023 – Δηλώσεις φορέων

“Παρέλαση” φαίνεται πως έκαναν οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι στα εγκαίνια της μεγάλης εμπορικής έκθεσης Kavala Expo 2023.

H Έκθεση KAVALA EXPO 2023 θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ενώ παράλληλα, για πρώτη φορά, αναμένεται να διοργανωθεί και το Food Truck Festival, το οποίο, εκτός από γεύσεις, θα «φιλοξενήσει» και συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εγκαίνια για την 29η Kavala Expo 2023 παρουσία της Υφυπουργού Ανάπτυξης

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης KAVALA EXPO που διοργανώνει για 29η χρονιά το Επιμελητήριο Καβάλας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: