Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος | «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς!»

Ακολουθεί το μήνυμα του Μάκη Παπαδόπουλου :

Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και πρόοδο!

Είμαστε και εμείς χαρούμενοι σήμερα που επιτέλους, μετά από τρία χρόνια και αρκετές καθυστερήσεις, παραδίδεται σε λειτουργία το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 12ου Δημοτικού και ελπίζουμε να αποδώσει όσα προσδοκούμε σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Περιμένουμε πολλά από την ενεργειακή λειτουργία του κτιρίου.

Θέλω επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους δασκάλους, τους μαθητές και τους γονείς του 10ου Δημοτικού, αλλά και τη λύπη μου για την αναστάτωση που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες με το ξαφνικό κλείσιμο του σχολείου τους.

Η ευθύνη της διοίκησης του Δήμου είναι μεγάλη, είναι απαράδεκτο να κλείνει ξαφνικά το σχολείο λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, χωρίς να ενημερώνεται κανένας.

Ελπίζω τουλάχιστον στο 12ο Δημοτικό να βρουν μία άνετη στέγη που θα αναβαθμίσει την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου, αλλά και να επιστρέψουν σύντομα πίσω στο σχολείο τους.

Για εμάς, η συντήρηση ΟΛΩΝ των σχολικών κτιρίων και των αυλών τους είναι πολύ σημαντικές προτεραιότητες. Χρειάζεται όμως καλή οργάνωση, σφιχτό προγραμματισμό και περικοπή σε σπατάλες για να μεταφερθούν χρήματα στα σχολεία.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Προσπάθειες για πιστοποίηση προϊόντων της Καβάλας

Παραμένει κοντά στη μεταποίηση αγροδιατροφικών προϊόντων το Επιμελητήριο Καβάλας, ενώ παράλληλα με το πρόγραμμα προώθησης τοπικών αλιευτικών προϊόντων, υλοποιεί ένα νέο πρόγραμμα για ΠΓΕ και ΠΟΠ προϊόντα από την Καβάλα και τη Θάσο και συγκεκριμένα για το κρασί, την ελιά θρούμπα και το λάδι Θάσου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, βρέθηκε στις Βρυξέλλες.

«Είναι ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει από το 2023 μέχρι το 2025 και αφορά στοχευμένες αγορές, όπως τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, όπου υπάρχει έντονα και το ελληνικό στοιχείο.

Επίσης, επιδιώκουμε να πιστοποιήσουμε και άλλα προϊόντα, όπως είναι το τυρί Παγγαίου, το μέλι Θάσου και τα σπαράγγια της περιοχής του Νέστου, ώστε να είναι πιο εφικτό να τα προσθέτουμε σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Το Επιμελητήριο Καβάλας διαμορφώνει και εμπλουτίζει το δικό του καλάθι.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ι. Μασούτης από Καβάλα | Σημαντική η ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης, πραγματοποίησε σειρά επαφών.

Στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και με τους βουλευτές Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, Σουλτάνα Ελευθεριαδου και Γιάννη Πασχαλίδη, το δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη και τον αναπληρωτή περιφερειάρχη ΑΜΘ, Κώστα Αντωνιάδη αναφέρθηκε στην προάσπιση της επιχειρηματικότητας συνολικά αλλά και την ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ υπογράμμισε ότι τα Επιμελητήρια βρίσκονται στο πλευρό της κάθε επιχείρησης, παρέχοντας λύσεις, κάνοντας παρεμβάσεις, υλοποιώντας δράσεις ενώ διαβεβαίωσε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν στην κατεύθυνση της μείωσης των αρνητικών επιδράσεων από το διεθνές περιβάλλον.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κακοκαιρία Barbara | Ξεκίνησε ασθενής χιονόπτωση στην Θράκη

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής μία ελαφρά χιονόπτωση σε περιοχές της Θράκης.

Το video είναι από το νησί της Σαμοθράκης όπου την χιονόπτωση κατέγραψαν οι κάτοικοι του νησιού με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει έντονη χιονόπτωση σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

η.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: