ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν | Επανέλαβε τα fake news εναντίον της Ελλάδας για το μεταναστευτικό

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν άφησε αιχμές εναντίον της Ελλάδας, με fake news για το μεταναστευτικό, και από αμερικανικό έδαφος, λίγο πριν από τη γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εταίρος του, «γκρίζος λύκος» Μπαχτσελί, εξαπέλυε ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδας. Απορρίπτουμε τις απειλές, απαντά η Αθήνα και ετοιμάζεται για τη διπλωματική αντεπίθεση στον ΟΗΕ, όπου Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Δένδιας θα ενημερώσουν στις επαφές τους για την τουρκική επιθετικότητα.

Ερντογάν στον ΟΗΕ: Η Ελλάδα κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Με ακραίους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στην Ελλάδα ο… ειρηνοποιός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την ομιλία του στην 77η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού ανέφερε ότι “το όραμα της εξωτερικής μας πολιτικής είναι η ειρήνη”, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της Ελλάδας με αφορμή το προσφυγικό, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφίες νεκρών προσφυγόπουλων. “Δεν θέλουμε να δούμε άλλα πτώματα μωρών, όπως του Αϊλάν, να ξεβράζονται στις ακτές μας”, είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι την περασμένη εβδομάδα ένα μωρό 9 μηνών και ένα παιδί 4 ετών έχασαν τη ζωή τους γιατί η ελληνική ακτοφυλακή βύθισε τις βάρκες τους. Μάλιστα, κάλεσε τον ΟΗΕ να πει “stop” στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Ελλάδα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version