Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επιδημία… «Λιάπη» χτύπησε τις Σέρρες και την Καβάλα

Ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα πιστόλι κρότου αερίου “φύλαγε» στο σπίτι του 28χρονος Σερραίος, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών. Ο 28χρονος, που οδηγήθηκε την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Σερρών για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφία, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Για παρόμοιο περιστατικό πλαστών πινακίδων στην Καβάλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46χρονου και της 76χρονης μητέρας του, για απάτη και ψευδορκία. Όπως προέκυψε, ο 46χρονος κατά τα έτη 2010 και 2011 προέτρεψε τον πατέρα και τη μητέρα του να δηλώσουν ψευδώς απώλεια και κλοπή των κρατικών πινακίδων από τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους.

Ακολούθως, ο δράστης προέβη στην έκδοση νέων πινακίδων κυκλοφορίας για τα δύο οχήματα, τις οποίες κατέθεσε στην εφορία προκειμένου να φαίνονται τα οχήματα ακινητοποιημένα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε στα αυτοκίνητα τις παλιές πινακίδες αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό να πληρώνει το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

 

Πηγή: arouraios.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: