Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: Είχαν «σηκώσει» τέσσερις τόνους ράγες του ΟΣΕ!

Ούτε για δείγμα δεν είχαν αφήσει… ράγες στην παρακαμπτήρια γραμμή του Ο.Σ.Ε. στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης, τα μέλη της σπείρας “κυνηγών» μετάλλων που εξαρθρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Άλλοι τέσσερις τόνοι σιδηροδρομικού υλικού βρέθηκαν στην επιχείρησης ανακύκλωσης ενός 29χρονου σεσημασμένου κλεπταποδόχου!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, κατέσχεσαν μεταλλικά αντικείμενα βάρους 4.036 κιλών που ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει από τους πέντε δράστες. Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το υλικό αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε..

Δυο από τους δράστες της λεηλασίας του σιδηροδρομικού υλικού ηλικίας 17 και 20 χρόνων, είχαν συλληφθεί σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης μετά από καταδίωξη των δυο Ι.Χ. φορτηγών που επέβαιναν μαζί με τους συνεργούς τους ηλικίας 18, 33 και 38 χρόνων οι οποίοι διέφυγαν εγκαταλείποντάς τα. Στο εσωτερικό τους είχαν βρεθεί τότε 28 μεταλλικοί στρωτήρες συνολικού βάρους 1.680 κιλών που είχαν “ξηλώσει» από τη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ.

 

Πηγή: arouraios.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στην Αλεξανδρούπολη

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Η παρέλαση έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας παρουσία των Αρχών και παρευρέθη πλήθος κόσμου που τίμησε για άλλη μια χρονιά όσους έδωσαν την ψυχή τους για την πατρίδα.

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Ινδικά σχέδια για τα Λιμάνια Καβάλας & Αλεξ/πολης – Παρασκηνιακές συζητήσεις Αθήνας με Νέο Δελχί

Δύο ελληνικά λιμάνια στην περιφερειακή ενότητα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το λιμάνι της Καβάλας και το γεωστρατηγικής σημασίας λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σχεδιάζεται από την Αθήνα να γίνουν κόμβοι για τον Οικονομικό Διάδρομο IMEC (Ινδίας – Μέσης Ανατολής – Ευρώπης), καθιστώντας την Ελλάδα πύλη της Ινδίας προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”.

Επισημαίνεται ότι ο IMEC συμφωνήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 στη Σύνοδο Κορυφής G20 στο Νέο Δελχί (με συμβαλλόμενα μέρη τις Ινδία, ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και ΕΕ) ως ένα φιλόδοξο εγχείρημα μιας εναλλακτικής διαδρομής στον κινεζικό οικονομικό δρόμο «Belt and Road Initiative» (BRI). Εκτοτε, λαμβάνουν χώρα πρωτοβουλίες από ελληνικής πλευράς που κινούνται στη σφαίρα της οικονομικής διπλωματίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας, με κορυφαία εξ αυτών την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Νέο Δελχί τον περασμένο Φεβρουάριο, τον οποίο συνόδευαν ομάδα υπουργών και πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή.

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Αντιπροσωπεία Αυστριακών και Ούγγρων βουλευτών στον Φράχτη του Έβρου

Επίσκεψη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο πραγματοποίησε κλιμάκιο της κυβέρνησης με επικεφαλής τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη, συνοδεύοντας τις αντιπροσωπείες των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Αυστρίας και της Ουγγαρίας.

Η αποστολή παρακολούθησε στο πεδίο την πορεία των εργασιών κατασκευής του φράχτη, ενώ ενημερώθηκε για την αποτελεσματικότητα των μέτρων αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, της Frontex και των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Την ίδια ώρα έχουν “ανάψει τα αίματα” και πολιτικά για το μεταναστευτικό ζήτημα όσο πλησιάζει και η κάλπη των ευρωεκλογών :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en