Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίσκεψη Μ. Λαζαρίδη στον παιδικό σταθμό «Μέριμνα του παιδιού»

Τον παιδικό σταθμό «Μέριμνα του παιδιού» επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Συνομίλησε με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους τους οποίους ευχαρίστησε για την κοινωνική προσφορά τους και ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου, κυρία Αυγή Χρυσανθίδου, για τις συνθήκες λειτουργίας του σταθμού.

Ο κ. Λαζαρίδης και η σύζυγός του, Νάνσυ, η οποία τον συνόδευε, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με τους μικρούς φιλοξενούμενους του σταθμού, στους οποίους έκαναν μικρά δώρα.

Αμέσως μετά, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, μαζί με τη σύζυγό μου Νάνσυ, για να δούμε από κοντά το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στη ‘’Μέριμνα του Παιδιού’’ από το Δ.Σ. του Σωματείου, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Σταθμού.

Τα αποτελέσματα του κόπου τους εξαιρετικά, όπως διαπιστώνουμε από τα πολλά όμορφα παιδικά χαμόγελα που αντικρίζουμε στον όμορφο χώρο.

Ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των καιρών και αποτελούν άξιους διαδόχους των οκτώ γυναικών, που 66 χρόνια πριν, με πρωτεργάτρια την αείμνηστη Ευδοξία Βαφείδου, δραστηριοποιήθηκαν και ίδρυσαν το Φιλανθρωπικό Σωματείο ‘’Μέριμνα Παιδιού’’.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι του Σταθμού λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ‘’απέραντη αγάπη για το παιδί’’.

Τους ευχαριστούμε θερμά γιa αυτό. Θα είμαστε δίπλα τους.

Καλό τριήμερο και καλή Σαρακοστή!».

Click to comment

Απάντηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημοσκόπηση MRB | Οι αναποφάσιστοι των εκλογών – Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν και τι κυβέρνηση προτιμούν

Το κρίσιμο ζήτημα των συσπειρώσεων των πολιτικών κομμάτων σε συνάρτηση με την στάση που θα τηρήσουν οι έως τώρα αναποφάσιστοι πολίτες, επιχείρησε να αναδείξει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε απόψε, αναλύθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ποσοστά συσπείρωσης των κομμάτων, οι απαντήσεις των πολιτών στα διάφορα σενάρια διακυβέρνησης της «επόμενης μέρας», καθώς και τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουν όσοι δήλωσαν αναποφάσιστοι (ποσοστό 16%), η άποψή τους για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης και οι απαντήσεις τους για τα πιθανά αποτελέσματα της κάλπης.

Συσπείρωση

Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει συσπείρωση της τάξης του 72,3% , ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει συσπείρωση 70,8%.

Δημοσκόπηση MRB: Οι αναποφάσιστοι των εκλογών – Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν και τι κυβέρνηση προτιμούν-1
Πηγή OPEN

Στην ερώτηση, ποιο κόμμα θα θέλατε να κερδίσει έστω και με μία ψήφο, στο δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 36,8% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 30%.

Δημοσκόπηση MRB: Οι αναποφάσιστοι των εκλογών – Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν και τι κυβέρνηση προτιμούν-2
Πηγή OPEN

Στην αντίθετη ερώτηση, «ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ θα σας ενοχλούσε αν κερδίσει έστω και με μία ψήφο;» το 36,6% απαντά ΝΔ και το 35,1% ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση MRB: Οι αναποφάσιστοι των εκλογών – Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν και τι κυβέρνηση προτιμούν-3
Πηγή Open

Στην ερώτηση για το τι επιθυμούν οι πολίτες, σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία κάποιου κόμματος από τις πρώτες εκλογές, το 49,4% απαντά κυβέρνηση συνεργασίας από δύο ή περισσότερα κόμματα ενώ το 43,9% θα ήθελε νέο γύρο εκλογών.

Τα ποσοστά έχουν διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη σφυγμομέτρηση.

Δημοσκόπηση MRB: Οι αναποφάσιστοι των εκλογών – Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν και τι κυβέρνηση προτιμούν-4
Πηγή OPEN

Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 58% θέλει νέες εκλογές και το 35% κυβέρνηση συνεργασίας. Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, το 62,8% προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας και το 35% νέες εκλογές.

Τι θέλουν οι αναποφάσιστοι

Μεταξύ των αναποφάσιστων, το 51,9% θέλει κυβέρνηση συνεργασίας εάν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ενώ το 39,8% θέλει τη διεξαγωγή νέων εκλογών.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατριωτική Ένωση | Άμεση αντίδραση στις τουρκικές προκλήσεις

Μόνον οργή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε Έλληνα πατριώτη η νέα τουρκική πρόκληση κατά της Θράκης μας.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα komotinipress.gr, ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Τσαγκατάι Ερτσιγές υποδέχθηκε διπλωμάτες στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σε χώρο στον οποίο υπήρχε η «γνωστή σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Ο πρώην μάλιστα πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, που επίσης συμμετείχε, φωτογραφήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρριανών κ. Ερντέμ Χουσεΐν με την επισήμανση ότι «στέλνει τους χαιρετισμούς του στην (Δυτ) Θράκη», έχοντας πίσω του την συγκεκριμένη σημαία.

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αυτού του είδους οι προκλήσεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες και ζητά από την ελληνική κυβέρνηση άμεση αντίδραση.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | Η στήριξη της Κυβέρνησης στους αγρότες συνεχίζεται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη :

Άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προωθεί, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, αποζημιώσεις για τα επιτραπέζια σταφύλια της Π.Ε. Καβάλας.

Επίσης, σύντομα θα περάσει νομοθετική ρύθμιση για το 20% του ΕΛΓΑ, όπως είχαμε δεσμευτεί.

Παράλληλα, καταβάλλουμε προσπάθειες και για άλλες καλλιέργειες όπως τα σπαράγγια.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: