ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Αλεξανδρούπολης

α)Δράση θερμομέτρησης στο Πρωτοδικείο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ε.Ε.Σ. με την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας συνεχίζεται η δράση θερμομέτρησης στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης και για τον μήνα Οκτώβριο.

  Οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στη δράση θερμομέτρησης  των εργαζομένων και των λοιπών εισερχομένων προκειμένου να συνεισφέρουν στην πρόληψη της διασποράς του covid-19.

β)Επανεκπαίδευση εθελοντών

 Στο πλαίσιο της επανεκπαίδευσης των ενεργών εθελοντών ολοκληρώθηκε η επανεκπαίδευση των εθελοντών Υγείας στις 27 Οκτωβρίου 2020.  

Το πρόγραμμα επανεκπαίδευσης περιελάμβανε θεματολογία των Πρώτων Βοηθειών, της Νοσηλευτικής, της Έκτακτης Ανάγκης και της Δεοντολογίας. 

Οι εθελοντές παρακολούθησαν τα μαθήματα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τη θερμομέτρηση, τη χρήση της μάσκας και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

Γ)Συμμετοχή του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. στις επετειακές εκδηλώσεις.

Με ιδιαίτερη επισημότητα και σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. πραγματοποιήθηκαν  οι επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού 28ης Οκτωβρίου παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας.

Οι εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής συμμετείχαν:

Στην επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και

Στην κατάθεση στεφάνου που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version