ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Καβάλας | Η Τσανάκα ζητά από Σιμιτσή ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου

Έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση σε ό,τι αφορά την πορεία τεχνικών έργων του Δήμου Καβάλας (έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης ή σε αυτή της μελέτης) αλλά και πληροφόρηση για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου, ζητά με επιστολή της προς την απερχόμενη δημοτική διοίκηση η νέα Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.

Η επιστολή που παρεδόθη χθες στον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Δημάρχου Καβάλας από την 01.09.2014 και προς καλύτερη ενημέρωσή μου αλλά και προς μια μεταβατική περίοδο που δεν θα διαταράξει τις σχέσεις του Δήμου Καβάλας με τρίτους σας ζητώ όπως :
α) με ενημερώσετε με σημείωμά σας για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί, ποιες είναι οι οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου μας, έναντι ποιων και με βάση ποια παραστατικά και τιμολόγια. Για όλα τα ανωτέρω σημειώνω πως εφόσον δεν έχουν κοπεί και αποσταλεί παραστατικά έως την 31.08.2014 προτίθεμαι να αρνηθώ την πληρωμή τους.
β) με ενημερώσετε με σημείωμά σας, με ειδικό κατάλογο, για όλα τα έργα που εξελίσσονται και δεν έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί με τις αντίστοιχες οικονομικές εκκρεμότητες που προβλέπουν οι αντίστοιχες συμβάσεις ώστε να έχω μια πλήρη εικόνα.

Καβάλα 21.7.2014

Σας παρακαλώ για την άμεση απάντησή σας
Ευχαριστώ για την κατανόηση

Με εκτίμηση

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version