Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρ του νέου οδικού άξονα Καβάλας Δράμας ο Μάκης Παπαδόπουλος (video)

Σκληρή κριτική στην δήμαρχο Καβάλας και στον επικεφαλή της παράταξης ,ανοιχτή πόλη Κωστή Σιμιτσή, άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος. Καθώς στο κρίσιμο θέμα για την ολοκλήρωση των μελετών για τον νέο οδικό άξονα που θα συνδέει την Καβάλα με την Δράμα όπως  χαρακτηριστικά δήλωσε,λάκισαν. Ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε υπέρ την έναρξης των μελετών του οδικού άξονα.

Δελτίο τύπου 

«Εδώ και μερικές εβδομάδες συζητάμε συνεχώς για τον οδικό άξονα Ε61 (που θα συνδέει την Καβάλα, τη Δράμα και τις Σέρρες με τον μεγάλο διευρωπαϊκό άξονα Θεσσαλονίκη – Σόφια – Κεντρική Ευρώπη). Ο άξονας αυτός είναι πολύ σημαντικός, γιατί θα δώσει τη δυνατότητα στην Καβάλα να συνδεθεί με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, θα ευνοήσει το εμπορικό λιμάνι και θα φέρει περισσότερους τουρίστες στην περιοχή μας. 3 φορές έχει έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο η έγκριση εκτέλεσης ερευνών για την όδευση του οδικού άξονα Ε61 από τον κόμβο του Αμυγδαλεώνα και 3 φορές αναβλήθηκε η λήψη απόφασης με τη δικαιολογία της καλύτερης ενημέρωσης και της αλλαγής της όδευσης του δρόμου από το αισθητικό δάσος του Αγ. Σίλα. ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;

Όλες αυτές τις ημέρες διαπιστώσαμε ότι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΝΑΚΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ «ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ αντί να περισώσουν το έργο! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Τι μας είπε η κυρία Τσανάκα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ότι εδώ και 2 χρόνια δεν γνώριζε τι γινόταν με τον σχεδιασμό του έργου, ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ζήτησε ενημέρωση από το Τεχνικό Επιμελητήριο και ότι φταίει η εταιρεία και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ που δεν ενημέρωσαν τον Δήμο! Τι μας είπε επίσης ο τέως Δήμαρχος και τέως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜ-Θ Κωστής Σιμιτσής; Ότι ο Δήμος Καβάλας δεν κλήθηκε ποτέ σε διαβούλευση επί δικής του θητείας και ότι και αυτός δεν γνώριζε τι συνέβαινε με την εξέλιξη του έργου επί των δικών του θητειών! ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ…

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, χωρίς να χρειάζεται να αντιδράσουν οι κάτοικοι, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ένα μεγάλο μέρος του δάσους και χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των μελετών. ΑΝ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. Επικοινώνησαν ποτέ με την εταιρεία να ζητήσουν να δουν τα σχέδια του έργου; Πώς μπόρεσε δηλαδή ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα να πάρει τα σχέδια από την εταιρεία μέσα σε 1 μέρα και δεν μπόρεσε η κυρία Τσανάκα ή ο κύριος Σιμιτσής; Τα ζήτησαν ποτέ;Πώς αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να συμφωνήσει στην εκπόνηση των ερευνών; Χωρίς να γνωρίζει όλα τα σχέδια που υπάρχουν διαθέσιμα;

Ειδικά ο κύριος Σιμιτσής, μετά από 2 θητείες Δήμαρχος και μία θητεία Πρόεδρος της ΠΕΔ, θα έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην εξευτελίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο προτείνοντας τεχνικές λύσεις που το ίδιο το Τεχνικό Επιμελητήριο παραδέχτηκε ότι είναι «όνειρο απατηλό». Τόση άγνοια και απροσεξία σε πρώην Δήμαρχο δεν συγχωρείται.

 

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη.

1. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:  Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψουμε το δάσος, αλλά συγχρόνως δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσουμε ένα έργο που θα βελτιώσει τη θέση της Καβάλας στον ευρύτερο ανταγωνισμό. Χάσαμε ευκαιρίες να χρηματοδοτηθεί η Περιμετρική, δεν θέλουμε να χάσουμε άλλη ευκαιρία για ένα ακόμη σημαντικό έργο. Οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα καλά κάνουν και διαμαρτύρονται, γιατί εκείνοι βιώνουν τις συνέπειες της αδιαφορίας, της ατολμίας και της ανευθυνότητας του κυρίου Σιμιτσή και της κυρίας Τσανάκα.

2. ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Θα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Δήμαρχος, για να ισοσταθμίσει τις καθυστερήσεις που η ίδια δημιούργησε με την ατολμία της.

 

Η δημοτική μας παράταξη είχε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή την αξία του οδικού άξονα Ε61, όταν υπέβαλε γραπτώς τις απόψεις της για την α’ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου (στις 26 Μαρτίου 2015). Τα οφέλη από την κατασκευή του αναμένεται να είναι πολλά, αν συγκρίνει κανείς τα δεδομένα που υπάρχουν για έναν άλλο δρόμο παρόμοιου επιπέδου: τον κάθετο άξονα Κομοτηνή – Νυμφαία – Κάρτζαλι, για τον οποίο υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φέρει 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες στην Περιφέρειά μας!

Με την ευκαιρία της ειδικής σύσκεψης που θα γίνει στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ζητούμε από όλους τους πολιτικούς παράγοντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και από τους εκπροσώπους της εταιρείας, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να βρεθεί τεχνικά βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίζει το μικρότερο κόστος για το περιβάλλον και τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ».

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

12η Μαϊου | Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή – Πως καθιερώθηκε

Η νοσηλευτική χαρακτηρίστηκε ως έργο αγάπης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Η παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών εορτάζεται από το 1965 κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, στην επέτειο της γέννησης της Florence Nightingale (1820), της νοσηλεύτριας που σηματοδότησε και επηρέασε το σύγχρονο υγειονομικό σύστημα.

Σήμερα, τιμούμε όλους τους Νοσηλευτές, οι οποίοι μέσα από την αυταπάρνηση και τον αλτρουισμό, συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά, ώστε να παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας, πρεσβεύοντας τις ηθικές αξίες και τα ιδανικά της νοσηλευτικής δεοντολογίας.

Ο νοσηλευτής αποτελεί πυλώνα στήριξης του συστήματος υγείας. Είναι κοντά στον ασθενή κάθε στιγμή με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας φροντίδα και ανακούφιση στο σωματικό και ψυχικό του πόνο. Συμβάλει στην πρόληψη και την προαγωγή υγείας και φυσικά, στην περίθαλψη και την αποκατάσταση του ασθενή. Είναι το πρόσωπο που έρχεται σε επαφή με τον ασθενή συνεχώς, γνωρίζει τις ανάγκες του και προσπαθεί να τις ικανοποιήσει.

Εκπαιδεύεται, βελτιώνεται, φροντίζει, ενημερώνει και στηρίζει τον ασθενή. Ο νοσηλευτής παρακολουθεί τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας γύρω από αυτή. Επιμορφώνεται και αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Είναι ο επαγγελματίας με μια πολυδιάστατη θέση στο χώρο της υγείας. Άλλωστε, οι νοσηλευτές από την πρώτη στιγμή της πανδημίας COVID 19, όχι μόνο ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες της πρωτοφανούς κρίσης της δημόσιας υγείας, αλλά υπερέβησαν εαυτούς, ηγήθηκαν, καινοτόμησαν και επιτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία το έργο τους σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό και όλους τους επαγγελματίες υγείας και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία. Συνετέλεσαν να πετύχει η χώρα κάτι αξιοθαύμαστο και καθόλου αυτονόητο, να μείνει όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να μην καταρρεύσει, όπως συνέβη σε άλλες χώρες του κόσμου με συστήματα υγείας πολύ πιο ισχυρά από το δικό μας.  

Όμως, η πλειοψηφία του νοσηλευτικού προσωπικού στη χώρα μας εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι 12.000 και πλέον αποχωρήσεις νοσηλευτών από τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας τα τελευταία χρόνια και η επακόλουθη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού λόγω ελάχιστων προσλήψεων στα χρόνια της κρίσης, καθώς και οι εξαντλητικοί ρυθμοί εργασίας οδηγούν συχνά σε επαγγελματική εξουθένωση. Ενδεικτικά, η αναλογία νοσηλευτικού προσωπικού προς τον πληθυσμό στη χώρα μας είναι 3,3 νοσηλευτές/1.000 κατοίκους, ενώ η αντίστοιχη αναλογία στην Ε.Ε. είναι 8,4 νοσηλευτές/1.000 κατοίκους. Χαμηλότερα από την Ελλάδα είναι το Μεξικό (2,9/1.000) και η Τουρκία (1,9/1.000). Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Νορβηγία με 17,7 νοσηλευτές/1.000 κατοίκους, ενώ ο μέσος όρος στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 9 νοσηλευτές/1.000 κατοίκους. Σε έρευνα έχει βρεθεί ότι το ποσοστό δυσαρέσκειας των νοσηλευτών από τις συνθήκες εργασίας στη χώρα μας είναι 56%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των Κάτω Χωρών είναι 11%. Επίσης, πολλοί, νέοι κυρίως, νοσηλευτές οδηγούνται στη μετανάστευση προς αναζήτηση καλύτερων οικονομικών συνθηκών και όρων διαβίωσης. 

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου το υπάρχον και επιδεινούμενο ζήτημα της υποστελέχωσης του Νοσηλευτικού προσωπικού στην Υπηρεσία παραμένει άλυτο και τροχοπέδη στην εξέλιξη της νοσηλευτικής επιστήμης και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Παρά τις φιλότιμες και αξιόλογες προσπάθειες του προσωπικού, οι συνθήκες ολοένα και δυσκολεύουν. Ένα πρόβλημα που έχει αναγνωριστεί από όλους, αλλά δυστυχώς δεν έχει επιλυθεί παρά τις προσπάθειες.  Ευελπιστούμε ότι θα δοθεί άμεσα μια λύση, διότι η λειτουργία της υπηρεσίας καθίσταται επισφαλής.

Και η λύση είναι μία και μόνο μία. κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον ασθενή συνάνθρωπό μας τις υπηρεσίες που του αξίζουν.

Κλείνοντας σας παραθέτω τα επίσημα στοιχεία του γραφείου κίνησης του Γ.Ν. Καβάλας, σύμφωνα με τα οποία το περασμένο έτος 2023 από τα ΤΕΙ εξυπηρετήθηκαν 94.862 ασθενείς, από τα ΤΕΠ 77.548, ενώ στα απογευματινά ιατρεία προσήλθαν 6.993 ασθενείς, συνολικά δηλαδή 178.803 περιστατικά. Από την άλλη πλευρά, πραγματοποιήθηκαν 34.392 εισαγωγές ασθενών, με 82.696 ημέρες νοσηλείας και μέση διάρκεια νοσηλείας 2,40 ημέρες και συνολική κάλυψη κλινών 61,73 %, ταυτόχρονα μέσα στο έτος πραγματοποιήθηκαν 5.608 χειρουργεία.

Όλος αυτός ο όγκος εργασίας επιτελέστηκε από την ήδη υποστελεχωμένη νοσηλευτική υπηρεσία, με μία κάλυψη που αγγίζει το 50% και ολοένα επιδεινώνεται.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας για τον επαγγελματισμό, τον αλτρουισμό και το φιλότιμο που καθημερινά επιδεικνύει, ξεπερνώντας κάθε όριο ψυχικής και σωματικής καταπόνησης. 

Χρόνια πολλά σε όλες τις νοσηλεύτριες και όλους τους νοσηλευτές!

 

Ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Γεώργιος Τσιγάρας

Δελτίο Τύπου

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη | Σύσκεψη για τις ζημιές στα ακτινίδια από το χαλάζι

Την Πέμπτη 09/05/2024 στην Χρυσούπολη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συνεταιρισμών, των Ομάδων Παραγωγών και των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με την καλλιέργεια και την εμπορία του ακτινιδίου καθώς και γεωτεχνικών, ώστε να διατυπωθούν και να καταγραφούν τα προβλήματα στην φετινή καλλιεργητική χρονιά.

Δυστυχώς η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μεγάλο ποσοστό ακαρπίας το οποίο ξεπερνάει το 40% μεσοσταθμικά σε επίπεδο νομού και οφείλεται στον ήπιο χειμώνα και τις υψηλές θερμοκρασίες που επηρεάζουν αρνητικά τις λειτουργίες των δέντρων. Πρωτοφανής είναι επίσης ο μεγάλος αριθμός μη εμπορεύσιμων καρπών σε σχήμα “πεταλούδας”, οι οποίοι αφαιρούνται από τα δέντρα κατά το αραίωμα και πιστεύουμε ότι και αυτό οφείλεται στην κλιματική κρίση. Στα ήδη μειωμένα κατά το ήμισυ τονάζ ανά στρέμμα, τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται τεράστιες ζημιές από τους ισχυρούς ανέμους που πλήττουν καθολικά τη περιοχή μας, σπάζοντας μεγάλο ποσοστό βλαστών από τα δέντρα. 

Οι ζημίες στα κιλά υπολογίζονται από 40% – 80% και αυτό συνεπάγεται με μια τεράστια απώλεια εισοδήματος για τους ακτινιδιοπαραγωγούς του Δήμου Νέστου. Η ζημία θα μετακυλήσει και στην επόμενη χρονιά διότι το ακτινίδιο καρπίζει σε κλαδιά της προηγούμενης χρονιάς.   

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νέστου σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς, τις Ομάδες Παραγωγών και τις Επιχειρήσεις του νομού Καβάλας θα ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς και τεκμηριώνοντας θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για την αντιστάθμιση του χαμένου εισοδήματος των παραγωγών.     

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρία

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα θα διεξαχθεί στις Σέρρες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρία (17-20 ετών).

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, το Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής» θα γεμίσει από αθλητές και αθλήτριες 57 σωματείων, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε αθλήματα στίβου, για να καταρρίψουν τα δικά τους, ατομικά ρεκόρ. 

Φέτος, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, αποφάσισε οι αγώνες να διεξαχθούν στις Σέρρες, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2024, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Κεΐσογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Στέφανος Φασιάς, ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων κ. Κωνσταντίνος Σιάχος και η Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑμεΑ κ. Θωμαή Θεοδωρίδου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου για την αθλητική διοργάνωση. 

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ανέφερε ότι ο Δήμος Σερρών στέκεται αρωγός σ’ αυτές τις διοργανώσεις. «Οφείλουμε να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες, καθώς είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να αποδείξουμε ότι έχουμε φτάσει σ’ ένα επίπεδο συμπερίληψης, πολιτισμού και αποδοχής όλων των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες, στην καθημερινότητα και στον αθλητισμό. Ως Δήμος Σερρών είμαστε και θα είμαστε κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες» τόνισε η κ. Μητλιάγκα. 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en