ΘΑΣΟΣ

Γ. καλατζής | Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή δεν αφορά μόνο τη ΝΔ, αφορά όλους τους Έλληνες

Στη Θάσο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής – Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ τρεις μέρες πριν από τις εκλογές.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής χαιρέτισε φίλους και ψηφοφόρους, μπήκε σε καφενεία και καταστήματα, συνομίλησε με ιδιοκτήτες και πελάτες, αντάλλαξε απόψεις με νέους.

Όπως σημείωσε ο κ. Καλαντζής, «η κοινωνία έχει παγώσει με τις πρωτοφανείς ανακολουθίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες και ο σκεπτικισμός σε όλα σχεδόν τα κοινωνικά στρώματα είναι άνευ προηγουμένου». Αναφερόμενος στις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής μίλησε για κραυγές και αδιέξοδα τονίζοντας ότι υπάρχει πάντα η ίδια αντιευρωπαϊκή κατεύθυνση.

«Δείχνουν παντελή έλλειψη σοβαρότητας», είπε. «Βρίσκονται σε μόνιμη σύγχυση. Προσθέτουν και ένα καρύκευμα μετριοπάθειας που βγάζει τελικά μια τοξική δόση αλαζονείας. Είναι τόσο έκδηλος ο μικρομεγαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ που το λένε πια και οι δικοί τους».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην ακατάσχετη υποσχεσιολογία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: «Υπόσχονται τα πάντα. Αυτό δεν λέγεται συνταγή ελπίδας. Το 2015 δεν είναι 1981. Η Ελλάδα δεν μπορεί να τυπώνει χρήμα στο εσωτερικό της χώρας. Εκτός αν θέλουν να πάμε στη δραχμή».

«Η πολιτική όμως αβεβαιότητα έχει ήδη αρχίσει να κάνει ζημιά στην οικονομία. Είδατε τις εξελίξεις με τις τράπεζες. Η ελληνική πραγματικότητα αντιδρά».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Καλαντζής στις επαφές του με τους πολίτες τόσο της Θάσου όσο και της Χρυσούπολης που συνέχισε την περιοδεία του το απόγευμα της Πέμπτης, τόνισε με έμφαση πως την Κυριακή δεν είναι εκλογές μόνο για την επόμενη τετραετία, αφορούν το μέλλον του τόπου για τις επόμενες δεκαετίες».

Ενώ κατέληξε λέγοντας : «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή δεν αφορά μόνο τη ΝΔ, αφορά όλους τους Έλληνες. Όσους θέλουν να μείνει η χώρα στο ευρώ. Γιατί η απέναντι πλευρά μας φέρνει σε σύγκρουση με όλη την Ευρώπη. Ζητώ από κάθε Καβαλιώτη να ψηφίσει για το μέλλον της πατρίδας. Την ερχόμενη Κυριακή μετράει κάθε ψήφος».

1 Comment

  1. Bobos

    2 Φεβρουαρίου 2015 at 16:30

    Ante geia …

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version