ΘΑΣΟΣ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας | Κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργείου Υγείας ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί κατάστημα του ΙΚΑ στην Θάσο

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον καβαλιώτικο λαό και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Θάσου ότι υπάρχει κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ότι στο νησί θα συνεχίσει να λειτουργεί κατάστημα του ΙΚΑ και να παρέχει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δημήτρη Στρατούλη και τον υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Γιάννη Θεωνά, εξουσιοδοτήθηκαν να ενημερώσουν τους Καβαλιώτες και τους Θασίτες προκειμένου να σταματήσει ο θόρυβος που δημιουργείται σχετικά με το κλείσιμο του ΙΚΑ στο νησί.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε με την ηγεσία του υπουργείου και του ΙΚΑ προκειμένου η πολιτική βούληση μας να υλοποιηθεί μιας και η ειλημμένη μνημονιακή απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης πρέπει να ακυρωθεί.

Προς το παρόν δεν πρέπει να γίνει καμία ενέργεια μεταφοράς αρχείων και μετακίνησης υπαλλήλων καθώς και αποδυνάμωση υπηρεσιών που παρέχει το ΙΚΑ Θάσου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της π.ε. Καβάλας
Εμμανουηλίδης Δημήτρης
Ιωαννίδης Ηλίας
Τσανάκα Αλεξάνδρα

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version