ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανελέητο σφυροκόπημα στο Κίεβο: Ρώσοι χτύπησαν κτίρια με πυραύλους -Διέλυσαν πολυκατοικία

Πολυκατοικία κοντά στο δεύτερο αεροδρόμιο του Κιέβου επλήγη από πύραυλο ή ρουκέτα των ρωσικών στρατευμάτων νωρίς το πρωί.

Την ίδια στιγμή μαίνονται οι μάχες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας μεταξύ του στρατού και των Ρώσων εισβολέων.

Βίντεο από την επίθεση με ρωσική ρουκέτα σε πολυκατοικία στο Κίεβο
Βίντεο που κυκλοφόρησε από το λευκορωσικό μέσο ενημέρωσης Nexta, δείχνει τους εξωτερικούς τοίχους αρκετών διαμερισμάτων να έχουν καταρρεύσει και το εσωτερικό τους μαυρισμένο και χαλάσματα να κρέμονται.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στον αριθμό 6 της λεωφόρου Λομπανόφσκι στο Κίεβο μεταδίδουν οι ουκρανικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών. Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της ουκρανικής προεδρίας καταγράφει την έκρηξη της οβίδας σε διαμέρισμα με χαλάσματα να εκτινάσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις και καπνό να γεμίζει το χώρο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, αλλά είναι άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο. Ο πύραυλος έπληξε το κτίριο μεταξύ του 18ου και του 21ου ορόφου, ανέφερε η ουκρανική υπηρεσία εκτάκτων αναγκών.

Δύο παιδιά μεταξύ των 25 θυμάτων στο Κίεβο, λέει ο δήμαρχος
25 άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά σκοτώθηκαν στις σφοδρές μάχες στη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου.

Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο σύμβουλο του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών δεν υπάρχουν θύματα από το χτύπημα στην πολυκατοικία.

Πηγή : iefimerida

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version