ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα-σοκ για τον Παναθηναϊκό, έχασε 1-0 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ

Δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τον Αστέρα και την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ όχι μόνο απέτυχαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη, αλλά έχασαν από τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στο ΟΑΚΑ, κι έτσι μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League έχουν συγκομιδή μόλις έναν βαθμό!

Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαντσίνι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Διούδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του «τριφυλλιού».

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 1-1 στο 67ο λεπτό, όταν ο Χατζηγιοβάνη έκανε την παράλληλη σέντρα, ωστόσο ο Αϊτόρ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 78′ οι «πράσινοι» έφτασαν εκ νέου κοντά στο γκολ, ωστόσο η μπάλα μετά το σουτ του Μακέντα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπούσε.

Παναθηναϊκός-Άρης 0-1

Γκολ: 25′ Μαντσίνι (Άρης)

Κίτρινες: Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ρόουζ (Άρης), Σάκιτς (Άρης), Σερπέζης (Παναθηναϊκός)

Δοκάρια: 78′ Μακέντα (Παναθηναϊκός)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μπουζούκης (63′ Σαβιέρ), Αλεξανδρόπουλος (71′ Σερπέζης), Κουρμπέλης, Αϊτόρ (71′ Μακέντα), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης

Άρης: Μπούσε, Δεληζήσης, Τζέγκο, Μαντσίνι (60′ Ματέο Γκαρσία), Λόπεθ, Γκάμα (80′ Σούντγκρεν), Μπερτόλιο (60′ Λούκας Σάσα), Γκανέα, Ματίγια (80′ Μάνος), Σάκιτς, Ρόουζ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version