ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«Πλημμύρισε» από τουρίστες για Λήμνο το λιμάνι της Καβάλας (photos+video)

Πάνω από 1000 επισκέπτες μετέφερε στη Λήμνο το περασμένο Σάββατο το Νήσος Ρόδος και όπως λένε οι πληροφορίες, η επιβατική κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Τα video και φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το τι συνέβαινε το Σάββατο (30/7) στο λιμάνι της Καβάλας, τη στιγμή που οι εκατοντάδες τουρίστες ανέμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό τους τη Λήμνο.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι δεκάδες επιχειρήσεις από την ΛΗΜΝΟ προβάλλονται με spot μέσο του ΕΝΑ CHANNEL σε όλη την Αν. Μακεδονία, Θράκη , τον Νομό Σερρών και μέρος των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα η προβολή του νησιού στις πιο πάνω περιοχές να είναι πληρέστατη.

Το ΕΝΑ CHANNEL για μία ακόμα φορά έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει για την προβολή τουριστικών περιοχών όπως η Λήμνος, μέσα από τις εκπομπές του ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ με τον Διογένη Χαραλαμπίδη και ΠΥΞΙΔΑ με τον Θανάση Κολυβά.

Ειδικά η εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (μέσα από την οποία προβλήθηκε φέτος το νησί της Λήμνου με δύο ειδικά αφιερώματα) προβάλλεται σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από οκτώ (8) συνεργαζόμενους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.

Δείτε τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς που προβάλλεται το ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ του ΕΝΑ CHANNEL

Δείτε τις φωτο και το video με τα Ελληνικά ώς επί το πλείστον αυτοκίνητα, που περιμέναν το περασμένο Σάββατο στο Λιμάνι της Καβάλας, για να επιβιβαστούν στο Νήσος Ρόδος με προορισμό κατά κύριο λόγο την Λήμνο …

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version