MEDIA

«Απο σήμερα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ θα πηγαίνουν στα τηλεοπτικά «παράθυρα» με τη μεζούρα στο χέρι»

Σχόλιο του Τέρενς Κουίκ για το debate

«Όταν κάποιος αντί για το περιεχόμενο των λεγομένων του, ασχολείται με το ύψος του σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, τότε πέφτει στο απόλυτο βάθος της φαιδρότητας. Ελπίζω να μην αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι δόθηκε εντολή στους υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ, εκτός από τις σημειώσεις τους, όταν πηγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ, να έχουν και μια… μεζούρα, για να μετράνε ποιος στα παράθυρα είναι πιο ψηλός ή πιο κοντός.

Όλα τα έχω δει στη ζωή μου σε αυτά τα σαράντα πέντε χρόνια της τηλεοπτικής μου καριέρας… Αλλά αυτά που άκουσα χθες βράδυ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ομολογώ, ότι δεν μπορούσα ούτε στην πιο προωθημένη φαντασία μου να σκεφτώ. Δεν έχει αναλογιστεί πόσο κακό του κάνει το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι όμηρος του συνόλου του Σαμαροσυστήματος, από τα επικοινωνιακά μέχρι τα πολιτικά; Αλλά πρόβλημα δικό του. Κακώς αναρωτιέμαι…».

Αυτό το σχόλιο έκανε ο Επικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, που του τέθηκαν, μιλώντας σήμερα (15.09.15) στο ΒΗΜΑ FM, στο Ραδιόφωνο ΑΠΕ Θεσσαλονίκης και στο ΣΚΑΙ.

Κληθείς, επίσης, να διατυπώσει την άποψη, ποιος ήταν ο κερδισμένος ή χαμένος στο χθεσινοβραδινό debate, απάντησε ως εξής:

«Παρόλο που είτε στη πολιτική είτε στον όποιο χώρο δουλειάς, ο νέος και ο παλιός – ο νέος με τη δυναμική του και ο παλιός με την εμπειρία του – μπορούν να συνεργαστούν για ένα κοινό σκοπό, η εικόνα που έβγαινε από το στούντιο της ΕΡΤ ήταν απόλυτα σαφής και σημειολογική.

Από την μια είχαμε έναν πολιτικό, που ταυτοποιούσε το παλιό, πολυχρησιμοποιημένο πολιτικό σύστημα, με όλες τις «αμαρτίες» που κουβαλάει και από την άλλη, έναν φρέσκο σαραντάρη, τον εκπρόσωπο της νέας γενιάς, που απέδειξε, ότι έχει κουράγια και αντοχές επιλέγοντας να ακρωτηριάσει το Κόμμα του, προκειμένου να κρατήσει ζωντανή και όρθια τη Πατρίδα μας και αποφασισμένος ο ίδιος να διαχειριστεί την τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση, που θα μας βγάλει οριστικά από τα μνημόνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε με την ειλικρίνεια και την ηρεμία του, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδειξε τον εκνευρισμό του ηττημένου».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version