Quantcast
Connect with us

MEDIA

Συμφωνία για τα τηλεοπτικά, χωρίς πλέι οφ το πρωτάθλημα!

image_print

Στην σέντρα κανονικά το πρωτάθλημα της Superleague το Σαββατοκύριακο, με την λίγκα ν’ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NOVA για τα τηλεοπτικά και την κατάργηση των πλέι οφ.

Σύμφωνα επήλθε ανάμεσα στην NOVA και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με αμοιβαίες υποχωρήσεις κι έτσι θα ξεκινήσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Η συμφωνία έχει ως εξής: περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η NOVA στην Superleague, κατόπιν της μείωσης ύψους 18%, η οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά.

Παράλληλα, όμως, συμφωνήθηκε να δοθεί αποκλειστικά στους 12 «μικρούς»- επίσης από την NOVA- μια χορηγία ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι 12 ομάδες θα «καρπωθούν» επιπρόσθετα ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ από την χορηγία Σαββίδη (Σουρωτή/ Μακεδονία Παλάς) για το νέο πρωτάθλημα. Θα μοιραστούν αθροιστικά, δηλαδή, 2 εκατομμύρια προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μείωσης του 18% από την NOVA.

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 8-6-2026

image_print
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 1-6-2026

image_print
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-5-2026

image_print
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en