Quantcast
Connect with us

MEDIA

Ο Τάσος Χαλκιάς διευκρινίζει | «Δεν έφταιγε το Mega που μείναμε απλήρωτοι από το “Κάτω Παρτάλι”»

image_print

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί της Παρασκευής και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην μεγάλη επιτυχία του Mega, «Κάτω Παρτάλι».

Ο ηθοποιός θέλησε να προχωρήσει σε μια διευκρίνιση σε ότι αφορά τις οφειλές που έχουν ακόμα σε εκκρεμότητα οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετείχαν στον «Κάτω Παρτάλι».

«Προηγουμένως μπορεί να έμεινε ένας απόηχος ότι φταίει το κανάλι για κάποιους ανθρώπους δεν πληρώθηκαν από αυτή τη δουλειά. Δεν θεωρώ ότι φταίει το κανάλι. Υπήρχε μια παραγωγή, η οποία δούλευε ως ιδιώτης στο κανάλι. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι το κανάλι τα λεφτά που έπρεπε να δώσει, τα έδωσε. Από εκεί και πέρα το τι τα έκανε η παραγωγή είναι άλλο θέμα και εγώ αν τα έχω με κάποιον, όχι σε προσωπικό επίπεδο γιατί δεν είμαι ο μόνος απλήρωτος, είναι και άλλοι συνάδελφοι, δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι.

Και δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι γιατί φοβάμαι τι θα πει ο πρόεδρος, είναι και πρόεδρος της ομαδάρας μου και τον αγαπώ πολύ. Το κανάλι, με αυτή την απρόσωπη έννοια που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα, Mega, δεν φταίει καθόλου. Το κανάλι έκανε τη δουλειά του ως προς την ιδιωτική παραγωγή, η ιδιωτική παραγωγή, κατά την άποψή μου, δεν έκανε σωστά τη δουλειά της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς.

Click to comment

Απάντηση

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 8-6-2026

image_print
DNews Widget
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 1-6-2026

image_print
DNews Widget
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-5-2026

image_print
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en