Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με 153 «ναι» ψηφίστηκε το Ασφαλιστικό

image_print

Καμία «απώλεια» για την κυβέρνηση Τσίπρα.

Με 153 «ναι» ψηφίστηκε πριν από λίγα λεπτά το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό από το σύνολο των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ,ενώ «όχι» ψήφισαν 143 βουλευτές.

Από την πλευρά της η αντιπολίτευση καταψήφισε σχεδόν το σύνολο το νομοσχεδίου, αλλά ψήφισε «παρών» στο άρθρο 38 για την παράταση του αγγελιόσημου για τρεις μήνες.

 

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας: Παράπονα πολιτών για τις συχνές βλάβες στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων

image_print

Έντονα παράπονα εκφράζουν το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της Καβάλας για τις συχνές βλάβες που παρουσιάζουν τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ, τα οποία είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, αρκετές φορές τα μηχανήματα βρίσκονται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήριο για τις μετακινήσεις τους. Όπως αναφέρουν, το πρόβλημα δημιουργεί ταλαιπωρία, ιδιαίτερα σε όσους χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν έχουν εναλλακτικό τρόπο αγοράς εισιτηρίου.

Οι πολίτες ζητούν να αποκατασταθούν άμεσα οι βλάβες και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των μηχανημάτων, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια προβλήματα στο μέλλον και να εξυπηρετείται απρόσκοπτα το επιβατικό κοινό.

DNews Widget
Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης: Δεύτερη χρονιά χωρίς δόκιμους

image_print

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Ξάνθη, καθώς η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς νέους δόκιμους, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για το μέλλον της λειτουργίας της.

Το ζήτημα έχει προκαλέσει την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της περιοχής, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα ζητήσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Σχολή να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία με την εισαγωγή νέων σπουδαστών.

Οι τοπικοί φορείς συνεχίζουν να ζητούν άμεσες πρωτοβουλίες, επισημαίνοντας ότι η Σχολή αποτελεί σημαντική εκπαιδευτική δομή για την Ξάνθη, με ουσιαστική συμβολή τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πολιτική σύγκρουση με το βλέμμα στη Δικαιοσύνη

image_print

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης παραμένει η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να ανταλλάσσουν πυρά σχετικά με τις ευθύνες και τη διαχείριση της υπόθεσης. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό, ενώ το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί τόσο τη Βουλή όσο και τη δημόσια συζήτηση.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών όπου αυτές προκύπτουν, ενώ από την πλευρά της η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη θα εξετάσει όλα τα στοιχεία και πως δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στο έργο της.

Την ίδια ώρα, η δικαστική διερεύνηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έως τον προσεχή Νοέμβριο αναμένεται να έχει προσδιοριστεί η δίκη που αφορά τους τέσσερις βουλευτές οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, σηματοδοτώντας την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας για μία από τις πλέον πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων μηνών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τόσο οι πολιτικές όσο και οι δικαστικές εξελίξεις εκτιμάται ότι θα καθορίσουν την πορεία της υπόθεσης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en