Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός | 1678 νέα κρούσματα – 140 διασωληνωμένοι

Σήμερα ανακοινώνουμε 1678 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 91 συνδέονται με συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 40929, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες.

4137 (10.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 13493 (33.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

140 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 37 (26.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 291 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 9 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 635 θανάτους συνολικά στη χώρα. 241 (38.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης στην Τήνο

Στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Τήνο για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Χθες το βράδυ (3/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και την κόρη τους Σοφία.

Σήμερα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ήταν παρών στη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βαθειά κατάνυξη η περιφορά των επταφίων στην Ελευθερούπολη

Με βαθειά κατάνυξη πραγματοποίηθηκε η πριφόρα των επιταφίων και στου Ιερούς Ναούς της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου, όπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποίηθηκε η συνάντηση των επιταφίων των δύο ενορίων, του Αγίου Ελευθέριου και του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεια της πόλης. Ενω αξίζει σημειωθεί οτι και φέτος ρίγη συγκίνησης έφεραν τα πένθιμα εμβατήρια της Φιλαρμονικής της Ελευθερόυπλης που συνόδεψαν την περιφορά του επιταφίου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βροχή έκαναν τα τεέυταία τους ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι οι πολίτες της Καβάλας

Με βροχή έκαναν τα τελευταία τους ψώνια  για το Πασχαλινό τραπέζι οι πολίτες της Καβάλας, με τους πάγκους της λαϊκής αγοράς να είναι γεμάτη, όμως σε σχέση με άλλες χρονίες η κατνααλωωτική κίνηση και το αγοραστικό ενδριαφέρον και λόγω της βροχής αλλά και  λόγω των ανατιμήσεων ήταν αρκετά μειωμενή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en