Quantcast
Connect with us

MEDIA

Βαγγέλης Μαρινάκης | Με «ALTER EGO» στο διαγωνισμό για τα νέα κανάλια

Με στόχο να αναδεχθεί πρωταθλητής και στο τηλεοπτικό τοπίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά στην επόμενη μεγάλη επιχειρηματική κίνηση του.

        Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφασισμένος να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις ή πέντε τηλεοπτικές συχνότητες που θα δοθούν προετοίμασε εδώ και καιρό, με μια ομάδα στενών συνεργατών του , τεχνοκρατών και ανθρώπων της αγοράς και της τηλεόρασης έναν εντυπωσιακό φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα είναι μέσα στους στόχους του και αυτή τη φορα.

        Καιρό τώρα το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακουγόταν κάθε φορα που γίνονταν συζητήσεις για τις νέες άδειες. Όπως αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά» προχθές Σάββατο, ο κύβος ερριφθη.  «Alter Ego» αναμένεται να είναι η ονομασία του νέου τηλεοπτικού καναλιού ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας είναι έτοιμος να επεδύσει ένα εξαιρετικα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της εποχής ποσό προκειμένου να δημιουργήσει ένα κανάλι πρωτοπόρο, δυναμικό και εξόχως ανταγωνιστικό

        Ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στον χώρο της τηλεόρασης, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή εφόσον φυσικά καταφέρει να εξασφαλίσει συχνότητα) έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της τηλεόρασης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες  με την εταιρεία “Αλτερ Έγκο” η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 8 εκατ. ευρώ και στο πρώτο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον επιχειρηματία, ο Γιάννης Βρέντζος και η Φωτεινή Υψηλάντη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την   «Alter Ego» θα διεκδικήσει μόνος την άδεια  στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, γεγονός που καταδεικνύει ότι πιστεύει και  γι αυτό επενδύει στην επιτυχία του σχεδίου  που έχει καταρτιστεί και λεπτομέρειες του θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

πηγη: parapolitika.gr

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 20-05-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 13-05-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 02–05-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en