Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Youth Pass: Μέχρι πότε κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι

Το Youth Pass που θα λάβουν περίπου 200.000 νέοι δικαιούχοι, από 18 έως 19 ετών, θα έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας

Οι δικαιούχοι του Youth Pass μπορούν να κάνουν αιτήσεις για να λάβουν το voucher των 150 ευρώ έως την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου.

Το Youth Pass που θα λάβουν περίπου 200.000 νέοι δικαιούχοι, από 18 έως 19 ετών, θα έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το voucher των 150 ευρώ σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό αλλά και τις μεταφορές.

Ποιοι οι δικαιούχοι του Youth Pass

Όπως έχει διευκρινιστεί, το Youth Pass δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας, που φορολογούνται στη χώρα μας και είναι από 18 έως 19 ετών. Πιο συγκεκριμένα, αιτήσεις μπορούν να κάνουν οι νέοι που συμπλήρωσαν τα 18 ή τα 19 έτη από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η ενίσχυση για όλους τους δικαιούχους θα καταβάλλεται μια φορά τον χρόνο μέχρι την 31η Μαΐου κάθε έτους.

Ποια είναι η διαδικασία πίστωσης στους δικαιούχους του Youth Pass

Μόλις οι νέοι κάνουν αίτηση, ενημερώνονται για την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας και τα χρήματα που πιστώθηκαν στον λογαριασμό μέσω είτε sms στο κινητό είτε email.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher των 150 ευρώ είτε για διακοπές, πληρώνοντας μέρος των καταλυμάτων, είτε για εισιτήρια στα θέατρα και συναυλίες είτε για ταξί, λεωφορεία, τρένα κ.λπ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργιακή κινητοποίηση και πορεια στην Ξάνθη με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία

Στην καθιερωμένη απεργιακή κιμνητοποιήση και πορεία τους προώρησαν το πρωί της Τεάρτης 1 Μαϊου, τα σωματεία της Ξάνθης με αφορμή την εργατική Πρωτομαγία.

Τα σωματεία, συγκεντρώθηκαν στο εργατικό κέντρο της Ξάνθης αλλα και στην κεντρική πλατεία μιλώντας για τα εργατικά τους δικαιώματα, τιμώντας την ημέρα αυτή.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάθεση στεφάνων η Εργατική Πρωτομαγιά στην Καβάλα

Το πρωί της Μ. Τετάρτης 1 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εργατική κινητοποίηση  για την Πρωτομαγεία από πολλά σωματεία της πόλης, ενω ακολούθησε και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δημοτικού Κήπου της Καβάλας

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου στην Καβάλα

Ανήμερα της μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου στην Καβάλα βρέθηκε για την προγραμματισμένη επίσκεψη της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελγιοριδου.

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε πρώτα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με τα συντονιστικά μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ενώ στην συνέχεια ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Νίκος μαρτης της περιεφερειακης ενότητας Καβάλας με σκοπό να τεθούν προς συζήτηση διαφορά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en