Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι Εργασίες Αναβάθμισης του Επιχειρηματικού Κέντρου “Χρήστος Μέγκλας” και η Επέκταση του Χώρου

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του πρώην στρατοπέδου, που πλέον στεγάζει το Επιχειρηματικό Κέντρο “Χρήστος Μέγκλας” στις Σέρρες, όπου φιλοξενείται η ετήσια έκθεση SEREXPO. Το έργο αυτό αποτελεί σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και πολυλειτουργικού κέντρου.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η λειψυδρία στο Νευροκόπι αποτελεί σοβαρό θέμα συζήτησης

Η λειψυδρία στο Νευροκόπι αποτελεί σοβαρό θέμα συζήτησης, καθώς οι επιπτώσεις της γίνονται αισθητές στις καλλιέργειες της περιοχής.

Οι αγρότες αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στην άρδευση των χωραφιών τους, γεγονός που απειλεί την παραγωγή τους και την τοπική οικονομία.

Οι αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής αναζητούν άμεσα λύσεις για την εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων, ενώ συζητούνται μέτρα ενίσχυσης των υποδομών, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που επιδεινώνεται λόγω της κλιματικής αλλαγής.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Διακοπή υδροδότησης αύριο στην Καβάλα

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού την Πέμπτη 13-02-2025 από ώρα 8:00 έως 14:00, μόνο στις παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης:

στην οδό Σκρά από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών

στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς:

Ήρας από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης – Τσολάκη – Ρωμανού – Νικηφόρου Ξιφίου – Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Ήρας.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο αδερφό του

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ νωρίτερα έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκε ένας καβγάς για οικογενειακά ζητήματα.

Ο ανήλικος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπο που οπλοφορεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που τα αδέρφια ήταν μόνα τους στο σπίτι όπου διαμένουν με την αδερφή και τη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους μένει σε άλλο σπίτι καθώς οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση.
Πηγή:newsbomb.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en