Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη – πόλη ονέιρων Μουσικών σχολείων απο 22 εως 27 Απριλίου

Σε μια μαγική εβδομάδα γεμάτη μελωδίες, όνειρα και αισιοδοξία, μαθητές και εκπαιδευτικοί από Μουσικά Σχολεία όλης της Ελλάδας θα ενώσουν τις δεξιότητες τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αντάξια της πλούσιας κληρονομιάς του τόπου. Όπου για άλλη μια χρόνια θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ “Ξάνθη – Πόλη Ονείρων Μουσικών Σχολείων”, μια πανδαισία μουσικής που θα πλημμυρίσει την πόλη της Ξάνθης από τις 22 έως τις 27 Απριλίου , ένα θεσμό που έχει καταξιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΕΕ: Στην Κεφαλλονιά ο επιμελητηριακός κόσμος για τη Γενική Συνέλευση

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΕΕΕ καθώς και εκπρόσωποι από Επιμελητήρια όλης της χώρας, πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και κοινωνικών εταίρων, για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης της οικονομίας των Ιονίων νήσων αλλά και τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και εν γένει οι επιχειρήσεις της χώρας, θα τεθούν σε διάλογο, με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, όπωςο υπουργός Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο τέως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος. Ακόμα, από την αντιπολίτευση αναμένεται να βρεθούν στο νησί, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, καθώς και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. Εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων έχουν προσκληθεί, ως είθισται, και αναμένεται η συμμετοχή πολλών από αυτούς.

Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια δύο ημέρες – την 17η Μαΐου, ώρες 18.00-21.00,  και την 18η Μαΐου, ώρες 10.00-14.30, και θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Κέφαλος του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την εισαγωγική τοποθέτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Σταύρου Σπαθή, ενώ θα ακολουθήσει η ομιλία του πρόεδρου ΚΕΕΕ, Ιώαννη Μασούτη, με τίτλο: «Η επιχειρηματικότητα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και η συνεισφορά των επιχειρήσεων στην ελληνική οικονομία – οι επιχειρήσεις του Ιουνίου και η διασύνδεσή τους  με τις αγορές της Ευρώπης». Επίσημο δείπνο θα παρατεθεί το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το βράδυ του Σαββάτου.

 

Πηγή: voutospress.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που διοργάνωσε η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε έξι πόλεις της Περιφέρειάς μας, από τη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Διδυμοτείχου και του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για αίμα, τόσο των μελών μας, όσο και όλων των αστυνομικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν πέραν της αναμενόμενης και για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την πράξη προσφοράς τους, καθώς και το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό των Τμημάτων Αιμοδοσίας, για την αγαστή και διαχρονική συνεργασία τους με τους υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Σώματος.
 

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ…ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλπη και εφορευτική επιτροπή σε περιοδεία με βαν για τις εκλογές συνταξιούχων της ΔΕΗ

Διαφορετική η εκλογική διαδικασία για τους συνταξιούχους της ΔΕΗ. Δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μέσα σε όχημα (βαν) η εφορευτική επιτροπή και η κάλπη, περιοδεύει από χθες στην ΑΜΘ. Στην Καβάλα το αυτοκίνητο στάθμευσε στο πεζοδρόμιο της Χρ. Σμύρνης. Εκεί προσήλθαν και ψήφισαν 30 περίπου συνταξιούχοι της ΔΕΗ Καβάλας.

«Το μόνο που δεν έχουμε είναι παραβάν» σχολίασαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας. Εξήγησαν ότι υποχρεώνονται να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα επειδή «… από τότε που ο ΔΕΔΔΗΕ έγινε ιδιωτική επιχείρηση δεν μας παραχωρεί την αίθουσα συνελεύσεων των εν ενεργεία συναδέλφων για να κάνουμε τις εκλογές μας». Πρόκειται για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en