Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάνθη | Παρουσιάστηκε ο Κίκο Ραμίρεθ

Δημοσιεύτηκε

στις

Παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet, ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ. Τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην παρουσίαση, καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Πιαλόγλου που ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στον 48χρονο Ισπανό προπονητή.

Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας Κίκο Ραμίρεθ στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω ότι είναι μία πολύ σημαντική μέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται εδώ, όσους με εμπιστεύθηκαν και τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Ξάνθης η οποία με υποδέχθηκε με πολύ ευχάριστο τρόπο και εμένα και την οικογένειά μου, καθώς και την πόλη και τους ανθρώπους της, καθώς δέχθηκα θερμή υποδοχή».

Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

Για την ριζική ανανέωση της ομάδας και την διαχείρισή της σε ένα διαφορετικό φετινό πρωτάθλημα: «Υπήρξαν πολλές αλλαγές αλλά ο αρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας. Μία ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Όσο αφορά το νέο πρωτάθλημα έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας από τώρα. Θέλω να χτίσουμε μία ομάδα ενωμένη και με τους οπαδούς να συμμετέχουν σ’ αυτό το έργο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Θέλω να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αγωνίζεται και θα μάχεται για 90 λεπτά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν μου αρέσουν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και μέσω των προπονήσεων θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Φιλοσοφία μου είναι: Κάθε αγώνας είναι κι ένας στόχος!»

Για το αγαπημένο του σύστημα και τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του για να δουλέψει: «Μου αρέσει να προσαρμόζομαι ανάλογα με τις επιλογές που έχω, έχω δοκιμάσει αρκετά συστήματα. Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Μετά τους προκατόχους του, Μαντζουράκη, Λουτσέσκου και Ουζουνίδη που μετά το πέρασμα τους από την Ξάνθη, είχαν επιτυχίες με άλλες ομάδες: «Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, όμως προτεραιότητά μου είναι η Ξάνθη».

Το μήνυμά του για τον κόσμο της Ξάνθης: «Δεν θέλω να τους πω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που λέω ήδη στα αποδυτήρια και τους ποδοσφαιριστές. «Όλοι μαζί και ταυτόχρονα»! Θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε κάθε παιχνίδι!»

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο.Θ.Α.Κ. | Ο υγρός στίβος της Καβάλας σε πλήρη δράση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σαββατοκύριακο με πλούσια αθλητική δραστηριότητα για τον ΟΘΑΚ, που εκπροσωπεί την πόλη την Πόλη της Καβάλας και τον Νομό, με ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου. Η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης (9-12) συμμετείχε στους 22ους κολυμβητικούς αγώνες Αγίας Βαρβάρας στην γειτονική Δράμα. Παράλληλα η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στην Ημερίδα ορίων “1ο – 7ο Αστέρι Βορείου Ελλάδος 1η προσπάθεια”.

Το επόμενο Σάββατο 14/12 η ομάδα αγωνιστικής κολύμβησης θα συμμετέχει στην Ημερίδα ορίων της Περιφέρειας μας στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. Την επόμενη ημέρα Κυριακή 15/12 αποστολή των τμημάτων της ακαδημίας κολύμβησης του ΟΘΑΚ θα πάρει μέρος στο 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών 6-9 ετών στο ίδιο κολυμβητήριο.

Η χρονιά του 2019 θα κλείσει το τριήμερο 20-22/12, με την συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης (13+ ετών) στη Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «27α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Η Διοίκηση και τα μέλη του ΟΘΑΚ, συνεχίζουν 70 και πλέον χρόνια, να προάγουν τον υγρό στίβο στην Καβάλα, με οργανωμένα τμήματα αγωνιστικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης με καταρτισμένη και έμπειρη προπονητική ομάδα, υπό τις οδηγίες του παλαιού πρωταθλητή Ελλάδος και μέλους της Εθνικής Ομάδας Γκέκα Νίκου και της έμπειρης προπονήτριας Αρσένης Κικής.

Καλλιτεχνική Κολύμβηση ΟΘΑΚ

Συγχαρητήρια λοιπόν στις μικρές μας αμαζόνες του τμήματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΟΘΑΚ που συμμετείχαν την Κυριακή 8/12/2019 στην Ημερίδα Ορίων (1ο-7ο αστέρι) Καλλιτεχνικής – Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στις Σέρρες. Την αποστολή συνόδευσε το μέλος του Δ.Σ. Χιωτάκη Νίκη και η προπονήτρια Αρσένη Κική. Αποτελέσματα (αλφαβητικά): Ζαρφειαδου Ουρανία (2ο & 3ο 1f31f.png) Καζά Λεοντία (3ο 1f31f.png) Καζάζη Αναστασία (1ο 1f31f.png) Καφά Ευθυμία (4ο 1f31f.png) Μπελεζη Χρυσή-Μαρίνα (4ο 1f31f.png) Ντοανίδου Μαρία (3ο 1f31f.png) Παναγιωτίδου Σαββίνα (2ο 1f31f.png) Συμεωνίδη Γλαύκη (2ο 1f31f.png) Τσικρικώνη Χρυσούλα (3ο1f31f.png) Τσιπουροπούλου Δήμητρα (2ο 1f31f.png)

36 αθλητές με 36 μετάλλια

Συγχαρητήρια και στην ομάδα προαγωνιστικής κολύμβησης, που με 36 κολυμβητές και κολυμβήτριες κατέκτησαν 12 χρυσά, 12 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και 2 χρυσά 1 αργυρό και 3 χάλκινα σε ομαδικά στους 22ους κολυμβητικούς αγώνες Αγίας Βαρβάρας. Την αποστολή συνόδευσε το μέλος του Δ.Σ. Φιλιώ Βαλασάκη και οι προπονητές Ισιγόνη Βαλσαμίδου και Βενιαμίν Πετρίδης.

Η αποστολή της ομάδας

Ιωσηφίδης Θανάσης
Κούσας Πολυδεύκης
Χριστοφορίδης Χρήστος
Παπαδόπουλος Βασίλης
Τόμος Γρηγόρης
Πέτκας Γιώργος
Πέτκας Σωτηρής
Στερνιώτης Παναγιώτης
Ντουανόγλου Αργύρης
Κυρλής Θάνος
Χαραλαμπίδης Λευτέρης
Εριφυλλίδης Χρυσοβαλάντης
Δήμου Μιχάλης
Ρετσιλίδης Γιάννης
Σαμανίδης Ευκλείδης
Αθανασιάδης Αλέξανδρος
Παπαδόπουλος Τάσος
Λεβέτας Αναστάσης
Φιλιππίδου Στέλλα
Βίλγκρε Λα Μαδρίδ Ναταλία
Τσίμα Χαρά
Γιαντζή Ευθυμία
Κωνσταντινίδου Μαρία
Γιακουμάκου Δήμητρα
Σκαρή Ζωή
Καβούρη Έλενα
Παυλίδου Έλενα
Μαρκοπούλου Παρθένα
Άλλα Τεσίντα
Σεμερτζίδου Θεοδώρα
Ζαχαρίου Δάφνη
Ξανθοπούλου Ιωάννα
Κολτσίδα Βασιλική
Παπανικολάου Ιωάννα
Φιλιππίδου Δανάη
Καβούρη Αθανασία.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνικός Αλεξ/πολης – Πάνθηρες 34 – 56 | Ξεκίνημα με το δεξί για τους Πάνθηρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Με νίκη εκτός έδρας  ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι  ΠΑΝΘΗΡΕΣ.

Στον αγώνα που έγινε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 8/12/2019 νίκησαν τον τοπικό ΕΘΝΙΚΟ με σκορ 34-56 και επιβεβαίωσαν ότι την φετινή χρονιά η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει τόσο στο περιφερειακό πρωτάθλημα όσο   (εφόσον προκριθεί) και στους αγώνες μπαράζ   που θα κρίνουν την άνοδο στην Α2(θα συμμετάσχουν έξι   πρωταθλήτριες ομάδες της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας).

Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν: 10-17,9-17,7-11,8-11.

Η σύνθεση  των Πανθήρων:

Καραγεωργίου Βαλάντω 2, Κουρτίδου Χριστίνα 8, Παλλάδα Μαντώ 4,  Μουταφίδου Μαρία 3, Γιαχολάρι Χριστίνα 13, Παπαδοπούλου Ελένη 11, Ζέκιο Αντέλα, Κερανοπούλου Δήμητρα, Μαραγκού Θάλεια 10, Νικηταρά Μαρία 5.

Προπονητής: Κώστας Δώδος, βοηθός: Νίκος Γοργόνης.

Ακολουθεί ρεπό και μετά τις γιορτές ο κρίσιμος αγώνας και πάλι εκτός έδρας στην Κομοτηνή με τον τοπικό ΓΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής με Αναπηρία για το 2019 ψηφίστηκε ο Εβρίτης Δήμος Μιχαλεντζάκης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή με Αναπηρία για το 2019, κατέκτησε ο Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ειδική εκδήλωση των βραβείων του ελληνικού αθλητισμού που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου και πλήθους άλλων προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας και φυσικά του αθλητισμού, ο Εβρίτης πρωταθλητής του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και του Ηρόδικου Κομοτηνής βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία της χρονιάς που φεύγει.

Το βραβείο παρέλαβε από την γενική γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αντζελα Γκερεκου.

Καταλυτικό ρόλο για την ψήφο των αθλητικών συντακτών – μελών του ΠΣΑΤ αποτέλεσαν τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ του Λονδίνου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο καταγόμενος από τις Φέρες του Έβρου Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης αναδείχθηκε κορυφαίος μεταξύ σπουδαίων ακόμα αθλητών με αναπηρία. Στην τελική τριάδα ήταν ακόμα ο Μιχάλης Σεΐτης (στίβος) και ο Αλέξανδρος Παπαδάτος (πάλη κωφών). Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία για το 2019 αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επίσης κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Πηγή: thrakisports.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Sold out το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει, όπως αναμενόταν άλλωστε, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα (22.00) σε έναν αγώνα-«τελικό» για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο Europa League.

Όπως έγινε γνωστό από τον υπεύθυνο επικοινωνίας των Πειραιωτών, Νίκο Γαβαλά, πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει του αγώνα με τους Σέρβους, το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά ευρωπαϊκό «sold out» για τον Ολυμπιακό, μετά τα παιχνίδια με την Τότεναμ και την Μπάγερν Μονάχου, που είχαν προηγηθεί στους ομίλους του Champions League.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

REVOIL

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ