ΚΟΣΜΟΣ

ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ | Ο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

O σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ αψηφώντας κάθε δισταγμό και τους περιορισμούς περί κοροναϊού ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας (Eurokinissi)
Αψηφώντας τον κίνδυνο του κοροναϊού, ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στη Σπάρτη μετά την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και κραύγασε «This is Sparta» προκαλώντας ενθουσιασμό στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να τον δει και πονοκέφαλο στην ΕΟΕ, η οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της για λόγους δημόσιας υγείας

Αποστολη εξετελέσθη για τον σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, τον Λεωνίδα της ταινίας «300», ο οποίος αψηφώντας κάθε δισταγμό και τους περιορισμούς περί κοροναϊού ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, κραυγάζοντας για άλλη μία φορά τη γνώριμη ατάκα «This is Sparta».

Η επίσκεψη του Μπάτλερ στην Ελλάδα είχε διπλό σκοπό: αφενός για να συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, και αφετέρου για να τιμηθεί από τον Δήμο Σπάρτης ως επίτιμος δημότης. Μάλιστα ο σταρ του Χόλιγουντ, που έτρεξε από τον Μυστρά έως τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος από τον δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, την περικεφαλαία του Λεωνίδα. «Σας ευχαριστώ για την τιμή και το προνόμιο που μου δώσατε να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα.

Πάντα ήθελα να έρθω στην πόλη που με έκανε διάσημο. Σήμερα έγινα Σπαρτιάτης στην πραγματικότητα. Τώρα που έχω τα κλειδιά της πόλης μπορώ να χτυπήσω την πόρτα όποιου σπιτιού θέλω και όποιος μου ανοίξει, θα μου μαγειρέψει ένα νόστιμο ελληνικό γεύμα. Αυτή είναι μια εμπειρία που ζεις μία φορά στη ζωή σου. Είμαι περήφανος που έκανα γνωστή την Ιστορία αυτής της πόλης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάτλερ, βγάζοντας και τη χαρακτηριστική κραυγή. Πάντως, η κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για την αφή του βωμού από τον Τζέραρντ Μπάτλερ στάθηκε αφορμή για τη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, επικαλούμενη λόγους δημόσιας υγείας. 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version